Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Dvije medalje i puno radosti

Iz Krakova dolaze zbilja sjajne informacije.
Evo reportaže koju prenosim sa web portala župe Marija Pomočnica sa Knežije u Zagrebu.

Kosarkasi Bosca i malonogometasi Don Bosca s Knezije stigli su do medalja posljednjeg dana Igara salezijanske mladezi.

Kosarkasi su uvjerljivo u finalu savladali poljski Lodz i tako zasluzeno uzeli zlato nakon sto su ju;er u uzbudljivom finalu pobijedili Valenciju.

Malonogometasi Don Bosca ostvarili su fenomenalan uspjeh osvajanjem broncane medalje. Prvo su Knezijanci u polufinalu izgubili od Valencije I. s 8:2. Priliku su dobili igra;i koji su manje igrali u dosadasnjem djelu natjecanja i dobro su je iskoristili. Dok je Valencia postigla pogotke iz pogresaka nasih igraca, nasi su postigli gol iz sjajne akcije svih igraca koju je zavrsio Aron Canic. Drugi pogodak remek djelo je naseg vratara Matije Valecica koji je zatresao suparnicku mrezu s gola na gol.

U susretuza trece mjesto nasi su u tvrdoj utakmici s 3:2 slavili protiv Celja. Nase je u vodstvo doveo Canic, a Slovenci su izjednacili iz slobodnog udarca. Na 2:1 je povisio Karlo Kvasnicka sjajnim udarcem u raslje Celjana. Isti igrac je postigao i gol nakon izvrsnog prodora po lijevoj strani Luke Pozege. Minutu prije kraja nasi su primili novi gol iz slobodnog udarca, nakon sto je iskljucen ivan Baudoin. Zadnjih 60 sekundi igraci Don bosca su sacuvali loptu i zavrsni zvizduk belgijskog suca oznacio je pocetak velikog slavlja nasih sjajnih malonogometasa.

Odbojkasice su osvojile 4.mjesto (starije) i 6.mjesto (mlade) nakon razigravanja.

Podjela medalja je veceras u 20 sati, a dolazak nasih sportasa ocekuje se sutra oko podneva.

Post je objavljen 02.05.2012. u 13:12 sati.