Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nklege

Marketing

MECE: LEGE vs TIKVEŠ 1 : 4 (1:1)



Tri su osnovne teze našeg poraza nakon osam mjeseci.

TEZA PRVA: Kriv je izbornik
Gotovo neoboriva teza. Postavivši ekipu u sastavu u kom nikad nije igrala zajedno, izbornik je napravio pomutnju uglavnom u svojim redovima. Uvrijeđene zvijezde kluba koje su prvo poluvrijeme gledale sa klupe, odlučili su izbornika bojkotirati u drugom poluvremenu i igrati preko qrca. I uspjeli su u tomu. Svi su dali svoj doprinos u ovom porazu. Činjenica što smo cijelo drugo poluvrijeme igrali sa igačem manje + Ižom na boku izborniku je samo otežavajuća i optužujuća činjenica jer nije ostavio zamjene zbog mogućih ozljeda ili ne daj Bože zbog samovoljnog izlaska pojedinca radi verbalnog delikta.
No vratimo se na izbornika. Podcjenio je protivnika i to mu se obilo o glavu. I neka je.

TEZA DRUGA: Kriva je početna postava
Postavivši postavu u sastavu Iga - Kolar, Iža, Vjeko, Bulić, Darac - Mijat, Hrco, Pajo - Oreč i gospodin Brec izbbornik je očekivao kako će isti na svježinu i želju za igranjem (jer su u posljednim tekmama namjerno bili odmarani i čuvani za ovaj susret) razvaliti protivnika ta zvjezdama ostaviti tek mrvice slave. Nažalost odigrali su samo 1:1 te tako trasirali put ka porazu.

TEZA TREĆA: Pobjedio je danas bolji tim
Dečki iz Tikveša došli su se pošteno boriti i tako su otišli sa terena. Pokazali su zvjezdama i zvjezdicama da je nogomet igra u kojoj pobjeđuje tim. Igra u kojoj igrač "gine za suigrača", pokriva njegove greške, bodri ga u dobrim potezima. Strašno jednostavna igra. Održali su nam lijepu lekciju. Granitna obrana, rastrčan vezni red, brze kontre. Bez greške. Serem. Cvijo je jedina nesportska pizda u toj ekipi. A svi znaju zašto. Ostale čarke kojih je bilo na terenu tamo su i ostale nakon zadnjeg sučeva zvižduka. Zaboravljene.

P.S.
Kako smo igrali tako smo i jeli. Prvi put od kada igramo zajedo iza nas ostalo je pola kazana hrane. Strašno. Baš smo otužni bili. Jedino Dumba i Iža imaju opravdanje što nisu jeli jer su jeli od 13 do 17 sati. A neki su i pili. I igrali bi u početnoj postavi? Mo'š mislit.

U četvrtak nas čeka derbi u baranjskom Petrovom Selu protiv lokalnog Dinama koji se pali na nas kao šibica na vatru.

P.S.2
I dok mi ginemo po silnim tekmama netko obilazi Plitvice, Zagreb, Sloveniju ispunjavajuću supruzi i najsitnije želje a ekipu.... ma ko šiša ekipu



Post je objavljen 30.04.2012. u 20:35 sati.