Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/dvddp

Marketing

Županijsko vatrogasno natjecanje - Jastrebarsko 30.06.2012.

U subotu 30.06. oko pola 10h krenuli smo put Jastrebarskog na 5. Županijsko vatrogasno natjecanje Zagrebačke županije. Nastupali smo sa dva odjeljenja, Muški "A" i Žene "A", te time po brojnosti bili odmah iza DVD Johovec koji je nastupio sa tri odjeljenja, dakako ispred Općine Križ.

Prvi nastup oko 13h imali su Muški "A", prva vježba 37.80s i sudi nam ključeve na sitki, greška je bila i nije, sudac je procijenio da je, dakle +10s, ukupno 47,80, štafeta solidnih 56.30s. Cilj nam je bio odraditi najbolje što možemo, vrijeme je ok, e da nema greške!? Sve u svemu mi smo super zadovoljni, prvi nastup na županijskom natjecanju u povijesti društva, selo sa samo 72 stanovnika, nadamo se za 4 godine još boljem rezultatu.
Na kraju smo zauzeli 13. mjesto od 40. odijeljenja u najjačoj Zagrebačkoj županiji.
MUŠKI "A"

Cure su nastupale oko 15h, bolja vježba bila im je 60s +20s, štafeta 74.60s. Prvenstveni cilj je bilo sudjelovati, odvježbale su koliko su u ovom trenutku mogle, slijedi nam vježbanje, vježbanje, i vježbanje jer s ovim rezultatom nikako ne možemo biti zadovoljni. Kada bi uzeli u obzir cjelokupnu situaciju, promjena S, izrazito malo vježbi rezultat je realan. Nadamo se boljem rezultatu za 4 godine.
Na kraju su zauzele 16. mjesto od 19. odjeljenja u Zagrebačkoj županiji.
ŽENE "A"

Cjelokupno gledajući Zagrebačka županija je izrazito natjecateljski orjentirana i najača u Republici Hrvatskoj, gdje čak naši dragi prijatelji iz DVD Johovec i DVD Novoselec s 31.60s, odnosno 34.50s nisu se plasirali izravno na državno, govori o snazi današnjih DVD-ova. Biti 13. u ovom društvu je čast.
Nadam se da se vidimo za 4 godine još jači i s još kojim odjeljenjem iz DVD Donji Prnjarovec.
DVD Johovec žene "B", DVD Mala Hrastilnica žene "B" želim puno uspjeha na državnom natjecanju, kao i DVD Johovec muški "A", te DVD Novoselec muški "A" za koje sam siguran da će se plasirati na državno natjecanje temeljem najboljih dodatnih 8 vremena.
SVI

Post je objavljen 06.04.2012. u 18:32 sati.