Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkstrijelac

Marketing

Kup utakmica 1.kolo: NK Strijelac - NK Metalac 3 : 1

Prvo kolo kupa donijelo nam je uvijek zanimljiv dvoboj sa susjednim NK Metalcem iz Međurića. Utakmica je počela u 15h. Početak utakmice na našoj strani, odmah smo zagospodarili terenom i polako počeli pritiskati i prijetiti. U 7. minuti smo probili po desnoj strani, ubacivanje na peterac, najbolje se snalazi Curić i poluvisoku loptu posprema u malu mrežu i donosi nam vodstvo. Nakon gola naša stara boljka, igramo i pokušavamo, ali nekako u nižoj brzini. Gosti prijete iz polukontri i udaraca iz vana. Imali su nekoliko dobrih prilika, no ili su udarci bili preslabi ili prejaki te završavali daleko od okvira gola. Mi smo previše kombinirali i kada smo dolazili u priliku za udarac, nismo pucali nego smo pokušali s još jednim pasom, koji nije bio na razini i gostujuća obrana je to lako riješavala. Dosta prilika smo stvorili i iz ubacivanja sa strane, no slaba realizacija ostavlja rezultat nepromijenjenim sve do 35. minute, gdje smo opet ubacivanjem stvorili paniku u gostujućem šesnaestercu, Kuharić je pucao glavom, gostujući vratar samo odbija loptu opet do Kuharića, te ju Kuharić snažnim volej udarcem sa peterca posprema u mrežu i povećava vodstvo.

Drugo poluvrijeme opet počinje u dosta jakom ritmu s naše strane. Imamo loptu, pokušavamo kroz dodavanja u sredini doći u priliku, te se orijentiramo na udarce iz vana, jel gosti i dalje drže obranu plitko i ne dopuštaju nam da se ubacujemo iza obrane i lagano poentiramo. Rezultat toga je bilo dosta prekida i korner udaraca. Jedan takav pretvoren je u pogodak, Curić ubacuje na prvu stativu, a Pervan efektno glavom posprema loptu u prve rašlje i donosi nam 3 : 0.
Nakon toga igramo dosta ležernije što su gosti odmah kaznili, jednu dugu bezopasno loptu naš stoper ne uspjeva očistiti, te se odbija do njihovog igrača koji ide sam na vratara i nesebično dodaje na drugu stativu gdje njihov igrač posprema loptu u praznu mrežu. Gosti su imali još jednu odličnu priliku, no nisu uspjeli zabiti. Do kraja utakmice prijetimo iz slobodnih udaraca i uglavnom smo bez većih opasnosti po naš gol priveli utakmicu kraju. Najbolju priliku za nas imao je Čović, koji nakon slobodnog udarca Kuharića odbijenu loptu sa peterca ne uspijeva pospremiti u mrežu.

U drugom kolu kupa očekuje nas utakmica sa NK Šartovcem u Šartovcu, što nam je ujedno i generalna proba prije početka prvenstva.

Sastav: Sabljov, Kranjčec, Čović, Blažeković, Perinović, Matjačić I. , Ćosić, Madunić, Pervan, Curić, Kuharić
Zamjene: Poljak, Brabec, Vuđan

Post je objavljen 12.03.2012. u 21:42 sati.