Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/witchgirl1212

Marketing

*The one that got away*

On je oduvijek bio pametan i zgodan dečko. Jedan od onih "popularnih" tipova. Poznajem ga od onog trenutka do kojeg mi sjećanje u prošlost seže.
Ja i on. To je oduvijek bilo komplicirano. Bez obzira gdje bi otišli,s kim bi bili,uvijek bi se nekako vraćali jedan drugome.Uvijek je bio tu za mene,spašavao me u brojnim situacijama,no osim toga,on je bio i ženskaroš. No ne jedan od onih arogantnih,on jednostavno nije mogao protiv toga, protiv sebe. Uvijek sam mislila da je to poslijedica odgoja,imao je veoma problematičnu obitelj. Mnogima je na prvi pogled djelovao umišljeno i prepotentno,no ja sam vidjela dublje od toga. Uvijek sam mu se sviđala,na brojne mi je načine to pokazao,bilo je očito svima no ipak nikada nije uspio to provesti do kraja. Kao da bi ga nešto odvuklo od mene,baš onda kada sam mislila da se sve super odvija. No uvijek bih ga čekala . Čekala bi da se vrati i davala bi mu stotinu novih prilika. Nije me bilo briga što me to čini naivnom, i znala sam da ću opet biti povrijeđena. Nikako nisam mogla odustati od njega. Uvijek sam ga voljela, i uvijek ću ga voljeti. Znam da i on mene,na svoj,neobičan način. Dugo vremena mi je to bilo dovoljno. Živjela sam za te trenutke kada bi bio samnom. S vremenom, to je postajalo sve teže i teže. Jedne večeri vidjela sam ga s drugom. Nije to bio prvi put,no ovaj put nešto se u meni slomilo. Shvatila sam da mi nije dovoljno uvijek biti na drugom mjestu i da želim nekog kome ću biti dovoljna. Bilo mi je dosta povrijeđenosti. Odustala sam. Udaljla sam se od njega. To mi je bila najteža odluka koju sam morala donjeti. Te sam večeri cijelu noć plakala. Osijećala sam se kao da je netko otrgnuo bitan dio mojeg života od mene. No znala sam da je to jedini način da opet budem sretna.
Već je dosta vremena prošlo od tog događaja. Svaki put kada ga vidim,odvratim pogled,pobjegnem što dalje mogu od straha da će mi obnoviti stare rane,samo običan pogled u te zelene oči. Još uvijek nisam sigurna bili ga odbila kada bi mi se vratio s onim poznatim osmjehom na licu. Bi li mogla suzdržati suze...





Post je objavljen 23.01.2012. u 21:16 sati.