Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/potravljemoje

Marketing

sakrij se zločesti vuče...kuljišu!





naša san odnikidan internjet stranjicu iz dviiljadeidevete godine di piše ništo o našome dičnome ratniku i ministru obrane lipe naše anti kotromanoviću.
novinar šta je o njemu besidijo se zove kuljiš bezimenom a imenom denis. napisa je on dobro da je ante bijo veliki i hrabar ratnik vojskovođa čovik pošten i sve to....
a unda je na jenome mistu napisa da je ante nakon rata kad je još bijo i vojvoda alkarski potpa pod uticaj pokvareni pašalićevaca i sinjski vranjevaca a sve zato jer pazi vamo: potiče iz straovito zatucanog kraja - čitaj "potravlja"!

eto neću ja sad o pulitiki i o antinom časnome putu, bogu vala da je posta ministar a siguran san da neće nikad izdat ni boga ni narod ni svoje korjene ki šta su mnogi u voj popljačkanoj državi. pa neka je i u ezdepeju....ima i tamo čestitoga svita.
vratiću se na no da je ante iz zatucanog kraja....
toji novinar biće misli da smo svi mi sa kamena blesavi i prez pameti zato šta od kamena ništa ne vidimo i triba nan doć u zagrebačku pristolnicu da bi progledali...
e nije tako zločesti naš vuče kuljišu!
ti si u svome članjku izdiga i nafalijo našoga antu a to i s pravom samo zato da bi usput oblatijo i ponizijo sve druge generale političare i pratre pa i sve ljude iz "zatucani krajeva" koji nisu nikad begenali ezdepe i to ne zato šta to nije časna stranka vego radi svoga svitonazora.
a naš ante, bog mu da zdravlja i još mandata, neće nikad tako govorit o svojin suborcin, ni o vratrin ni o ikome....
zato kuljišu..vuče zločesti sakrij se u šumu crljenu i ne zavijaj više na nas "zatucane"!





cili članak zlog vučine morete nać TUTE





Post je objavljen 09.01.2012. u 20:18 sati.