Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/potravljemoje

Marketing

božić u potravlju


bogu dragom vala prođe još jedan božić u našome potravlju kase cili puk veseli svetom porođenju. blažena je marija divica rodila našoga spasitelja isusa po duvu svetome. spasitelj naš je ponijo na svojin plećin sve naše grije i poradi njizi na križ ga prikovaše i on umre da bi mi nami podarijo život vikovični. ote priče pod kapon nebeskon nema veće.
nema veće istinite priče o tome kako bog voli malešna grišnika!
a tome sinu božjome šta umrije za sve nas evo prođe rođendan. mi smo se katolici pomučili da ga dočekamo što čistije duše i srca. jer ko je srca čista taj će boga gledat.
dragi moji potročani čestiti i dobri puče osrca van želin da kroz ovu godinu isusa našoga čista srca gledate u bratu čoviku jer je toji put jedini naš put koji vodi u vičnu slavu.


ža mi je šta nave stranice nisan moga stavit snimak s božićnog igrokaza šta je na dan božića bijo u našoj lipoj crkvi. dica su to lipo odigrala. bilo je smišno i zanimljivo i poučno. računalo mi nije uspilo učitat snimak jer je internet veza prislaba za nj.
moraću ga prisić na dva dila pa će unda valjda moć.

živi mi i zdravi bili, sveti pilip i jakov vas povazda čuvali i mater naša gospa sinjska nad vami bdila!Post je objavljen 01.01.2012. u 21:35 sati.