Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

LICE DRŽAVE - OČITO JE DA NIKOGA NIJE BRIGA ZA RADNIKE




MESIĆEVA RODNA ORAHOVICA NAŠLA SE JE U PROPASTI
Već danima radnici ispod šatora – štrajkaju glađu

Od Suda traže zaustavljanje demontaže i devastiranja instalirane opreme na lokacijama u Orahovici i Rujevcu jer to „nije u skladu s važećom zakonskom regulativom o provođenju stečajnog postupka“.

USKOK upozoravaju na zloporabu stečajnog postupka u kojem se, tvrde, pogodovalo Keramici Modus. Također traže istragu HBOR-a, kao jednog od najvećeg vjerovnika

Premijerka Jadranka Kosor (HDZ) ignorira je radnika KIO Keramike, sve dok nije sišla sa vlasti. Došla je nova vlada Zorana Milanovića (SDP), koju isto nije briga za radničku sudbinu.

Da podsjetim nakon prosvjeda u Zagrebu, i štrajka glađu sve je i dalje ostalo po starome. Milanovićeva vlast – ona daje samo prazna obećanja – kako će riješiti taj nastali problem.

Radnici sumnjaju u neke pojedinosti koje su zapazili – da tvrtku KIO keramike izgleda žele preuzeti neki sumnjivi tipovi, te ovih dana radnici su poslali dopis USKOK-u, stečajnoj sutkinji Trgovačkog suda u Bjelovaru i Policiji u Orahovici.

Zanimljivo je da tu propalu tvrtku – vodio je šef Darko Krmpotić, koji je prijatelj od Stjepana Mesića. Kojeg je policija je uhitila, kao bivšeg vlasnika i direktora KIO Keramike iz Orahovice. Krmpotić je zajedno s Božom Ivčićem, bivšim suvlasnikom i šefom financija u KIO Keramici završili u PU virovitičko-podravskoj. Čeka se daljnji rasplet svih događaja.

U Bjelovaru, 31.12.2011. godine

Vođa pokreta „Štit“
i Nezavisni kandidat

BRANKO STOJKOVIĆ
095/184-82-90
http://crostojkovic1958. blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com


Post je objavljen 31.12.2011. u 21:43 sati.