Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cryingplanet

Marketing

Prva država koja priznaje planske chemtrailove da bi pravila kišu je Kina



Kina prva država koja priznaje plansko i oficijelno zaprašivanje atmosfere!

Kina je ove godine imala rekordni urod zahvaljujući velikim količinama oborina, no vlada Kine nije zadovoljna s takvim rezultatom, odlučili su vremenske uslove i kišu staviti pod svoj nadzor. Jasno nam je da ovo zvuči kao naučna fantastika i tlapnje teoretičara zavjere ali na žalost nije, kako nam je otkrio, vjerovali ili, ne The Wall Street Journal.

Pravljenje kiše je postalo dio plana naredne petoljetke vlade republike Kine piše u tiskovini China Daily, izdanoj prije dva dana. I u narednih četiri godine žele povećati količinu oborina za 10%.

To je dio plana modifikacije „vremenskih uzoraka“ koji je u Kini imao miješane rezultate. Zasijavanje oblaka se događa tako što se ispaljuju rakete u nebo s punjenjem srebrenog joda, ta kombinacija se prvenstveno koristila za razbijanje naslaga smoga nad kineskim gradovima za vrijeme Olimpijade 2008., i služi za raspršivanjem smoga nad glavnim gradom Kine, no eksperiment je povremeno u potpunosti radili upravo suprotnu stvar i stvarali užasne rezultate.



Najjeftiniji način zaprašivanja atmosfere se vrši uz pomoć malih raketa koje nalikuju onima za razbijanje gradonosnih oblaka.

Trenutačne vremenske modifikacije se vrše nad Pekingom i sjeveroistočnom provincijom Jiin, u kojoj trenutačno proizvode 50 milijardi kubičnih metara umjetno napravljenih kiša, objavila je China Daily, citirajući državnu meteorološku službu Kine. Oni se nadaju da će se broj povećati na 280 milijardi kubičnih metara kiše ako se „provedu mnogo efektivnije intervencije“ to jest puno više učestalije i žešće zaprašivanje atmosfere.

No jedna dilema je Kine što vremenska modifikacija ne poznaje granice, otkrio je meteorolog Zheng Jingping za China Daily, što bi drugim riječima značilo da se Kinezima ne radi za druge.

Tiskovina je izjavila kako će se novi program pravljenja kiše ustaliti na jugozapadu i sjeveru zemlje, no tvrde kako se plan još mora specificirati. Ovaj program bi trebao koštati (zvanično) 157 milijuna dolara.

Iako su tehnike za stvaranje kiše moderne, ambicije su prastare. Jedan od najpoznatijih spomenika Kine je Hram Neba i Nebeski trg još iz dinastije Čing, čiji su carevi željeli ovladati nebom kako bi imali dovoljno padalina.

Peking ovim planom želi održati godišnju proizvodnju riže na 550 milijuna tona do 2020.

U Kini je loša proizvodnja riže često označavala kraj političke karijere vlade ili careva, no moderni vladari Kine su malčice sretniji. Oni su postavili kvotu od osam godina s kojim će se računati prosjek, a ne kako je do sada bilo godišnje računanje sjetve, što im omogućava dovoljno slobodnog prostora za sušne i dobre godine.

Logično se postavlja pitanje kako će Kina uspjeti osigurati toliko enormne kvote za proizvodnju riže, po onome što smo do sada vidjeli izgleda da Komunistička Stranka Kine ništa ne želi prepustiti slučaju.

Izvor: matrix world

Post je objavljen 17.12.2011. u 10:54 sati.