Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

PUNA KOŠARA ZABORAVLJENIH BOMBI !?

Sanduk s bombama u zečinjaku


BJELOVAR - Igrajući se u dvorištu stambene zgrade u Šimićevoj 3 u središtu grada, dvojica mališana jučer su sasvim slučajno otkrila čitav arsenal ručnih bombi i drugih eksplozivnih naprava. Sve se prema riječima njihova oca Branka Stojkovića odigralo od 13 sati, kada su se njegovi sinovi Mateo (8) i Aleksandar (12) otišli igrati u dvorište koje dijele s ostalim stanarima.

- Nakon kratkog vremena klinci su uletjeli u kuću panićno vičući kako su u susjedovu zečinjaku pronašli veliksanduk prepun bombi. Izjurio sam na dvorište kako bih se uvjerio u istinitost upozorenja, a kada sam se približio objektu, zgrozio me prizor koji sam vidio.

Iz sanduka su doista virile bombe i naprave slične raketama, o čemu sam odmah izvjestio bjelovarsku policiju - kazao je uspaničeni B. Stojković.

Okolnosti pod kojima su otkrili opasan sanduk ispričao je mali Mateo, kazavši kako im je lopta slučajno odletjela u dvorišni prostor u kojemunjihovi susjedi drže zečeve.

- Ušavši u zatvoreni prostor, istog smo trenutka primijetili sanduk s bombama. Ništa nismo dirali nego smo smjesta otrčali obavijestiti tatu - ispričao je u jednom dahu mali Mateo.
(M.R.Z.)

Večernji list, 08. 04. 2003. (utorak)


Post je objavljen 14.12.2011. u 22:09 sati.