Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/zmajaa

Marketing

..zidam kucu trokatnicu, mijesam malter, motam zicu...

i tako.. da ne mislite da smo stali.. jok jok no mi kao veliki - zidamo..
mozda kao pcelice s cvijeta na cvijet i nas dvoje letimo s jedne prostorije na drugu.. tesko nam je odluciti se i jedno zgotoviti kako spada.. kad volimo vidjeti da smo nesto napravili..

pa se sami sebi smijemo kad nesto zavrsimo sjedimo i divimo se tome, kao dijete svom divnom crtezu na skupim tapetama.. e tako smo polako uzeli pa raskrcili cuda smeca iz mjesta predvidenog za kupatonu...i za to nam je trebalo vremena, zivaca i sinusa :) i onda polako.. ciglicu po ciglicu.. dan po dan.. (jer sto je sigurno sigurno je) da se ne srusi :)
kako koji red nazidamo tako u njega gledamo kao u Sveto pismo.. ne bi li se poljuljalo pa malo blebnulo ...

i tako fino dan po dan.. kap po kap znoja.. skupili smo ga litru :p a zidic nam je iz neugledne hrpe cigli poceo poprimati izgled zida :)ponosni na svoj uradak napravili smo pravi photo session.. ni Lupino nam nije do koljena (tek da ude u zapisnik)...
i sad to fino onako.. vec polako izgleda kao pravi majstorlukvec se vidimo tu negdje u ćoši gdje se iscudavamo odrazu svog lica u ogledalu (nakon otvaranja okica i vjerojatno udarenog malog prsta o neki predivni cosak) ..

e tako.. za jucer dosta.. a sto cemo danas.. hm ne znam.. danas mastamo.. da je gotovo :p
mozda to nije ni lose.. nitko se jos od snova nije ugusio :)

Lp... pa do citanja!

Post je objavljen 12.12.2011. u 09:39 sati.