Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

OVI IZBORI SU LAŽNI I NAMJEŠTENI !







IZBORI ZA SABOR REPUBLIKE HRVATSKE

04. prosinca 2011. godine



BONUS NA HRT- u i Hrvatskom radiju

02. 12. 2011. godine



Neovisna lista – nositelj liste Branko Stojković



OVI IZBORI SU LAŽNI I NAMJEŠTENI




Situacija u zemlji (ne)može biti gora, nego što je sada. Čudi me ovakva mlaka i nezainteresirana izborna kampanja. Građani su očajnički čekali promjene u Hrvatskoj, ali od tih promjena izgleda neće biti ništa. Ovih dana Hrvatski mediji su već objavili: koliko mandata komu pripada u Saboru. S obzirom da građani nisu još rekli svoje 4. prosinca u nedjelju, oni su dovedeni u stanje farse.



Pitam Vas – tko je ugrozio ove izbore? I što oni na takav način uopće predstavljaju? Po nekoliko puta na dan, TV-e postaje vrte „isti film“, i pokazuju nam slike, skice mjesta – gdje već tko sjedi. Najvažnije od svega ovoga nametnut je konačni rezultat izbora. A to je ponižavanje građana.



Iza ove manipulacije* krije se urota protiv Hrvatskog naroda, koji nije jedinstven i sam svoj. To je očigledno nečiji gotov proizvod i unaprijed donesena sugestivna odluka. Ista „partijska stara škvadra“ SDP-e i HDZ-e već je podijelila vlast, a njihovi „prirepki“, dobili su gdje koji mandat.



U Hrvatskoj vlada veliko nezadovoljstvo među građanima, jer nikakve se (ne)donose odluke, da zemlja krene unaprijed. I mene ovo jako ljuti, jer toliko očekivani izbori su zloupotrebljeni. Dnevna štampa u Hrvatskoj stavila se je na raspolaganje – piše se samo o „Kukuriku koaliciji“ i HDZ-u. Namjerno se forsiraju te dvije stranke.



Upravljanje državom je ugroženo. A na taj način nastavlja se i dalje bezakonje. U Hrvatskoj još uvijek su na vlasti bivši komunisti i njihovi potomci. Ako uđemo u EU, oni će još biti jači i povlašeniji, nećemo im onda moći (tek) ništa. Vidjeli smo ovih dana – tko je hodočastio u Brisel: HDZ-e, SDP-e.



Ovi izbori trebali su biti vrlo važna borba u izbornoj areni, koja trebala je iznjedriti bolje i pravije ljude... Nažalost, ponovo je isplivao najgori mulj, isti šarlatani, koji nisu zavrijedili da pobijede, ili bolje rečeno da se popnu na pobjednički tron. Nešto ne štima u mentalnom sklopu naroda.



Ja znam da oni tu časnu pobjedu po ničemu nisu zaslužili. Na taj način u Hrvatskoj će se nastaviti i dalje samo produbljavati bijeda i siromaštvo... Ovo je tipično i smišljeno istrebljivanje hrvatskog naroda. S kojime sad momentalno se igra „ping-pong“, stolni tenis.



Zapanjujuće je gledati kako nas (oni) sve ponižavaju i podcjenjuju. Oni nam pokazuju svoje figure* - tko gdje već sjedi. Država funkcionira na pozajmljenom novcu od privatnog bankarskog kartela*. A da ne govori se o inozemnim dugovima i daljnjim zaduživanjima...



Vi naroda plaćate njihove izbore, gdje oni troše milijune i milijune kuna, a oni vas još debelo ismijavaju. Ovo nije volja demokracije, već „žuta groznica“ i depresija, u kojoj je narodu oduzeta radna sposobnost odlučivanja. Lako se je reklamirati i vršiti propagandu za tuđi novac,..., i tako uspjeti, bez znanja, poštenja i ideja...



Ja sam se pokazao da sam najozbiljniji kandidat za Sabor, a na Vama je narode sada da stvarno odlučite. Ovo mi je zadnji bunus, moram Vam reći, ukoliko ne promijeniti svoje mišljenje: - PROPAO SI NARODE, GOTOVO JE, VAŠI „GROBARI I LEŠINARI“ BDIJU NAD VAMA!





Mob: 095/814-82-90


E-mail: nezavisnalistabj@net.hr

stojkovic1958@net.hr

http://crostojkovic1958.blog.hr



Post je objavljen 02.12.2011. u 12:35 sati.