Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/llumarfolije

Marketing

Solutia kupuje Southwall TechnologiesProizvođač LLumar folija, kompanija Solutia u pripremi postati vlasnik proizvođača stakala i folija - Suthwall Technologies. Dovršetak akvizicije se očekuje u prvom kvartalu 2012. godine.

Southwall je lider u tehnologijama vakumskog raspršivanja preko 25 godina, s fokusom na proizvodima za staklarsko i tržište folija za stakla. Prvi low-E proizvod u svijetu, Soutwhall-ovo Heat Mirror® staklo, uvršteno je u Top 100 Izuma 20-tog stoljeća uvaženog “Popular Science” magazina.

"Ova akvizicija učvršćuje Solutia-u kao svjetskog lidera u naprednoj tehnologiji raspršivanja metala, kombinirajući vodeću industrijsku komercijalnu ekspertizu s inovacijskim mogućnostima sljedeće generacije u stvaranju naprednih rješenja prozorskih folija.“
Jeffry N. Quinn, CEO Solutia-e.


Kombinirajući svoje izvrsnosti i golema iskustva, spajanjem Solutia-e i Southwall-a stvaraju se nove mogućnosti inovacija u razvoju folija slijedeće generacije, sa jednom već u pripremi...

Solutia priprema novi jedinstveni proizvod na svjetskom tržištu – solarno-zaštitna folija “ugrađena” unutar Saflex® polivinil slojeva za laminiranje stakala. Tim inovativnim proizvodom stvara se barijera zaštite od sunca unutar laminiranog stakla.
Post je objavljen 27.11.2011. u 00:29 sati.