Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brigita3

Marketing

Molitva onome gore

Dragi Bože ili ko je već gore!

Imam jedan prijedlog što se tiče našeg života pa ako je moguće da izvršiš izmjene koje predlažem jer mislim da su dobre. Dakle:

<

Življenje treba da požne od smrti a ne kao do sada..obrnutim smjerom to jest rođenjem. Možeš li si predstaviti ovo:

Ti ležis tri metra ispod zemlje, hladno je i mračno i ti kopaš sve dok ne ugledaš svijetlo. Kad izađeš iz rupe odeš u starački dom i svaki mjesec ti je sve bolje i bolje tako da te na kraju izbace iz njega jer tu više ne pripadaš, pošto si sve zdraviji i mlađi.

Nakon toga par godina igraš golf i postavljaš statuse i komentare na fejsu jer si u mirovini i imaš vremena na pretek. Potom dobiješ zlatni sat od poslodavca i radiš saaaasvim laaaagano.

Čim završiš sa radom pređeš na fakultet. U međuvremenu imaš dovoljno novca pa možeš baš pravo da uživaš studentski život, živiš u izobilju, imaš veza i vezica sa različitim ženama odnosno muškarcima i život ti je ispunjen da ne može više.

Kad od svega toga postaneš dovoljno glup vrijeme je da počneš sa školom, koja, naravno počinje sa ekskurijom u Španiju ili Italiju. U školi si svake godine gluplji i sve manje znaš dok na kraju ne izletiš iz nje i to sa velikom vrećicom slatkiša, koju su ti pripremili mama, tata i ostala obitelj za početak škole.

Sada, nakon što si izašao iz škole, igraš se par godina u dvorištu sa vršnjacima i na kraju uploviš u trbuh svoje mame i tu provedeš devet mjeseci. Nakon toga završavaš svoj zivot kao orgazam.

To bi bilo super, zar ne!

(Ovo sam pronašla negdje na netu, pa iako je bilo davno i ne sjećam se baš svega, riješila sam da napišem, mislim da je dosta zanimljiv prijedlog.)







Post je objavljen 19.11.2011. u 19:08 sati.