Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milicaboricapeso

Marketing

Temeljne vrijednosti ili zelim se udati za milijunasa

Danas su svi opsjednuti s istinom i pravdom. Po meni, samo se radi o dojmu da li laz zvuci istinito i mozes li izaci na kraj s nepravdom.
Svi ginu za iskrenost, svi je zeljno iscekuju, a i dalje se radi tek o dojmu. Po istinu moras ici sam.

Svi gnjave kako je iskrenost bitna u vezi. Evo, ja sam u braku i jednako si lazemo kao u prvim danima poznanstva. Koliko si potrosila? O, nisam puno. Kad je rucak? Evo, jos malo, samo da voda zakuha. Jesi ti koristila moju britvicu, krcata je dlaka? Naravno da nisam, imam svoju!
Pitam ga da li mu je fin rucak? Mmmm, mrtav bi ga jeo, govori pet jezika!

Danas svi imaju nebulozna ocekivanja. Recimo, moras biti doma. Imam par udatih prijateljica i svaki dan su drame u kontekstu Ajme pa gdje je on cijeli dan? Kad on misli kuci?? Pa, gle, ako ces ga docekati na vratima ovako nadrkana i rascupana: ni ja se bas ne bi zurila doma.
Onda, ako iskrsne neko sranje, On mora biti pored tebe, potpora i te spike. Dobro, razumijem razgovor i utjehu, ali zasto mora pustiti sve i doletiti k tebi?
Meni je uvijek bilo nekako mrsko kad me se u necemu prekida. Tu polazim od sebe.

Prosle godine neka budala otrovala nam je psa. Pas je gotovo umirao na mojim rukama (prezivio je, mrcina mala), a ovaj moj samo se negdje izgubio jer nije imao zeludac za prizor koji je zatekao pa sam morala psa ozivljavati sama. Isto tako, kad u kuci vidimo skorpiona, dok on ode po cekic, ja ga za to vrijeme ubijem papucom i rijesen slucaj.

Mislim da parovi danas jako pretjeruju u tim nekim temeljnim vrijednostima, koje nikad i nisu bili odraz realnosti. Brak, troje djece, vikendica, skijanja....Ili prije toga putovanja, pokloni, romantika. Ok, a kada cemo biti samo ti i ja, onako, ja prdnem, ti podrignes i bas nam je smijesno. Mislim da taj dio ide ispred savrsenih slika koje nikad necemo razviti.

Ja se jos uvijek nadam kako cu se udati za milijunasa. Izjasnila sam se oko toga sad pred neki dan, a kao ovaj moj ne bi imao nista protiv, dat cete mi ti i taj tvoj bogatas dobru lovu i pustam te kud god hoces.
Kao sto rekoh na pocetku, mi si lazemo kao u prvim danima poznanstva i to je ono najljepse. Lazi su najbolji dio ako su iz temelja iskrene.



Post je objavljen 07.11.2011. u 18:50 sati.