Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sostaric

Marketing

DOLAZAK NA DOGAĐAJNACIONALNI DEMOKRATI I SVI OSTALI PODACI

Vrijeme
4. studeni · u Ponedjeljak 7.studenog pa do kraja izbora
Lokacija Kvatrić u zagrebu zgrada Lupus Zaštita prvi kat
Zagreb
Autor
Filip Sostaric

Više informacija
Politićari koji stvarno znaju. http://www.nacionalni-demokrati.hr/

,LINK ZA ONE KOJI IMAJU FACEBOOK PROFIL
http://www.facebook.com/event.php?eid=280486491991074

Program

Stranački program Nacionalnih Demokrata :

Stranka ND se zalaže za sankcioniranje svih onih koji su nezakonito stekli svoju imovinu i nezakonito sudjelovali u privatizaciji. Svaka osoba koja posjeduje imovinu u Hrvatskoj veću od 500 000 € mora dokazati kako je tu imovinu legalno stekla.
Međunarodnu neutralnost – zamrzavanje pregovora o hrvatskom članstvu u EU. Hrvatska u ovo vrijeme nije spremna postati članicom.
Probitak cjelokupnog Hrvatskog naroda – svaki građanin naše države može i mora imati pristojan i dostojanstven život.
Smanjivanje stranog kapitala i imovinskog vlasništva u državi – zaustavljanje privatizacije, prodaje poduzeća i zemlje strancima te otkup svega navedenog od strane Hrvatske države i Hrvatskog naroda.
Povratak dijaspore u domovinu – za sve Hrvate u dijaspori moramo omogućiti povratak i ulaganje u domovinu, zaposlenje i otvaranje poduzeća.
Stvaranje snažne, neovisne države. Hrvatskoj ne trebaju savezi i unije nama je potrebno snažno gospodarstvo i ekonomija te moderna vojska koja će biti sposobna braniti naše granice.
Zaštita svih prirodnih bogatstava Lijepe naše – Nikada i ni pod kojim uvjetima Hrvatska ne smije prodati prirodna blaga koja posjeduje. Ona moraju biti sačuvana za generacije koje dolaze.
Povećanje standarda svih građana RH – imamo potencijala biti jedna od država sa najvećim BDP-om u svijetu i te potencijale treba iskoristiti.
Minimalna stopa nezaposlenosti – uz navedene potencijale svaki Hrvat u zemlji i inozemstvu može i mora imati priliku raditi u svojoj državi i graditi u njoj bolju budućnost.
Rast mirovina i vračanje dostojanstva umirovljenicima.
Jačanje moralnih vrijednosti u Hrvatskom društvu – država, obitelj, ponos, nacionalna svijest za Hrvate su odavno strani pojmovi – mi moramo biti ti koji će te pojmove ponovno usaditi u Hrvatsko društvo. Hrvati se ne smiju sramiti svoje povijesti, običaja i tradicije.
Reforma cjelokupnog državnog aparata – Školstvo, zdravstvo, pravosuđe… trenutno niti jedna grana u Hrvatskoj ne funkcionira ni blizu kako bi trebala.
Poticanje i stvaranje nacionalnog jedinstva. Nedopustiva je razjedinjenost i podijeljenost po regijama.
Povratak dostojanstva braniteljima, ratnim vojnim invalidima i svima stradalima u domovinskom ratu.
Povećanje i poticanje nataliteta i stvaranje natalitetne politike na cijelom Hrvatskom povijesnom prostoru.
Gospodarska neovisnost – Hrvatska mora biti svjetski poznata država koja se oslanja na svoje potencijale te bazira na turizmu, izvozu i snažnom gospodarstvu.
Ravnomjeran razvoj države – svaka regija naše države mora biti ravnomjerno razvijena i privlačna za stanovništvo. Svaka regija mora omogućavati svojim stanovnicima zaposlenje i lagodan život.
Razvoj energetskog sustava – promjena načina gospodarenja energijom.
Ukidanje Zastupničkih povlastica – zastupničko mjesto mora biti čast, a ne privilegija obzirom na to svaki zastupnik treba imati plaću koju je do tada zarađivao na svom poslu – takvim pristupom saborski zastupnici bi svojim radom morali doprinijeti povećanju standarda cijele države pa tako i svog vlastitog.
Veća ulaganja u poljoprivredu i industriju – Hrvatski brend mora biti zdrava hrana i okosnica naše poljoprivrede. Obzirom da Hrvatska ima potencijale za prehraniti 20 milijuna stanovnika vrijeme je da te potencijale iskoristimo kako bi smo prehranili vlastiti narod i povećali izvoz.
Smanjenje vanjskog duga. Novac koji nije stečen na legalan način mora biti vraćen u državni proračun, a on je i više nego dovoljan da se vanjski dug otplati.
Ukidanje poreza na hranu i oporezivanje luksuza – porezi moraju biti različiti zavisno od namjene artikla.
Preustroj policije – policija mora biti sposobna obnašati svoju dužnost ali za to su potrebna veća ulaganja, stvaranje dobro školovanog kadra i poboljšavanje uvjeta za rad.

Predsjednik

Dean Golubić dipl. krim.


Post je objavljen 04.11.2011. u 02:23 sati.