Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mimajeponovoubedu

Marketing

Disappointment

Osjećaji koji se miješaju između ljutnje, nevjerice, tuge i razočaranja, u mojoj glavi komešaju se misli... Jesam li donijela pravi izbor?
Stala sam na stranu one slabije, uvdijevši da se ona sama ne može braniti, a napadali su je neki od mojih najbližih prijatelja. Ponašali su se kao đubrad. I rekla sam im da se ponašaju kao đubrad. Nakon što su 'uvidjeli' da su gamad prema njoj, odlučili su joj oprostiti. Pa, barem dok ja gledam. Inače, izopćili su je iz društva, prikriveno.

Neko vrijeme sam pušila njihove fore. Ali nije mi trebalo dugo da skužim. Mislim, jesam glupa i spora, ali prokužit ću te, makar mi trebalo (u ovom slučaju) dobrih sedam mjeseci.
A prokužila sam ih.
Okej, znam, možda sam reagirala preburno. Možda sam, ne znam, morala promisliti još koji put. Možda sam im trebala progledati kroz prste i oprostiti im njihove, jel, mušice. I definitivno se nisam smjela umiješati.
Ali čekaj malo. Miješala se ja ili ne, otkud tebi pravo da mi lažeš u facu, varaš me i praviš budalu od mene? Kao, stalo ti je do mene, a teeško ti je prošetati se do mene pod odmorom. Kao, stalo ti je do mene, a ne želiš čuti moje mišljenje koje si tražio.

Okej, ko tu koga jebe? Kažeš da mrziš lažljivce, a ti si najveći od svih.

A dobro. Kasno sam saznala, ali sada znam. 'Umrijet ću za tebe,' je rečenica istinita koliko je ružičasta slična plavoj. Jednaka onoj istini da Šlat zna čitati.

Jedina osoba kojoj vjerujem da bi umrla za mene jest moja mater, zato što mi je mater i ja sam njeno jebeno derište. I volimo se.

A i ja sam glupa isto. Dala sam se prevariti, baciti u taj vrtlog i dopustiti samoj sebi da osjećam veliku, preveliku privrženost prema nekome a da si nisam bacila pogled na mane te osobe. Da sam ignorirala jasne znakove - jasne vriskove za pažnjom kroz sažaljenje i omalovažavanje.

Još uvijek vas pozdravljam u školi, a vama je teško i uputiti mi lažan osmijeh. Pa dobro. Jebite se. Vi nastavite biti đubrad, ja ću biti psiholog jadnici koju maltretirate. Ionako sam si našla ekipu uz koju se ne osjećam kao govno svaki put kad se našale na moj račun.

Zašto bih, između ostaloga, uopće ostala s vama, kada niste uopće pokazali da vam je stalo, ali mi to stalno govorite?

Moja najgore greška je to što sam vam vjerovala.
Moja manja, ali isto grozna greška jest ta što sam se uopće umiješala.
Pa, odlazim. Ja sam svršila, a vi se jebite. Ako ikad poželite razgovarat sa mnom, slobodno, ali ne očekujte da budem neiskrena i neprosta.
Pa, sljedeći put se neću više miješati u tuđe ratove. Samo radim budalu od sebe. I prestat imat tako visoka očekivanja za ljude. Svi ljudi su gadovi. Bez iznimaka. Da, ti koji čitaš ovo, ti si prljavi, smrdljivi gad koji je isto sjebao nekoga. I ja sam isto prljavi smrdljivi gad koji je sjebao nekoga. Svi smo mi prljavi smrdljivi, sebični odvratni gadovi. Koji su sjebali nekoga.

Licemjeri. Svijet vas je prepun za moj ukus.

Neki Bayle Roche je rekao: 'Disappointment is nurse of wisdom.'
Budalo, zašto ti vjerujem?

Take your time ;)

E, da, tu imam novi post i zaista bih voljela da to pročitate i prokomentirate. Ionako mi to čita kaj, jedan i pol čovjek koji možda i nije čovjek? xD
Ne, stvarno, puno bi mi značilo.

Post je objavljen 24.10.2011. u 20:49 sati.