Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdmks

Marketing

7. izlučno vatrogasno natjecanje Splitsko-dalmatinske županije


7. izlučno vatrogasno natjecanje Splitsko-dalmatinske županije

Danas je u Splitu na sportskim terenima Ratne luke "Lora" održano 7. izlučno vatrogasno natjecanje Splitsko-dalmatinske županije na kojem je nakon punih sedam godina pauze ponovno u konkurenciji nastupala ženska "B" ekipa DVD-a "Mladost" i ostvarila vrlo zapažen rezultat...


Na natjecanju je nastupilo ukupno 41 ekipa u svih osam kategorija ostvarivši prosječno dobre rezultate i mnogi od njih plasman na republičko natjecanje 2012.g.


Kao po nekom pravilu najviše prvih mjesta a poglavito u članskim kategorijama postiglo je DVD "Mladost" i to kao Muški "B", Ženske "A", Ženske "B".
U najelitnijoj kategoriji slavili su zasluženo članovi "A" DVD Kaštel Gomilica, dok su u kategorijama djece i mladeži prva mjesta podjelili otočani.

Tako su kod djece pobjedili curice iz Šolte, a dečkići iz Komiže.

Kod mladeži najbolja ženska ekipa došla je iz DVD-a Vis, a momci iz DVD-a Komiža.

Upučujući također čestitke i organizatoru na vrlo uspješnoj organizaciji, nagrade su podjelili Predsjednik HVZ-a i VZŽSD Ante Sanader, zamjenik presjednika VZŽSD Ivan Kuvačić i Zamjenik Županijskog zapovjednika Felicio Parčina zaželivši sve najbolje ekipama koje su se plasirale na republičko natjecanje slijedeće godine u Zadru.

To natjecanje bit će izlučno za veliku Vatrogasnu olimpijadu 2013. godine u Francuskoj


Post je objavljen 24.10.2011. u 18:13 sati.