Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/maison

Marketing

Keramika i protuprovalna vrata


Gotova je keramika. Nakon svega mogu majstora toplo preporučiti i još jednom od srca zahvaliti Patuljku jer sam zahvaljujući njegovoj preporuci pošteđena svih stresova koje puno ljudi proživljava sa lošim keramičarima.

Mi smo imali malih logističkih problema jer smo skoro sve pločice naručili u premaloj količini. Bolje ne pitajte kako, ne znam ni sama. Naručivali smo prema kvadraturi iz nacrta + 10%. No, svega je falilo...i ljepila (koje smo naručili prema dogovoru s majstorom ali ga je bilo premalo), i pločica, i lajsni... Uglavnom to nam je zadavalo logističkih problema i zajstajkivanja s radovima pa se desilo da umjesto da mi prozivamo majstore, oni su prozivali nas :) Ajde neka se i to jednom desi :)

No najvažnije je da je sve gotovo i da izgleda zbilja sjajno.
Ljepilo koje smo koristili je Mapei, fuge Mapei i Murexin (u Ferotermu su Murexin bijele i sive na akciji po super cijeni pa smo to iskoristili, a za druge boje smo uzeli Mapei fugir mase).

Evo malo detalja, ovo su obje tuš kabine, i jedan detalj iz moje gornje kupaonice.

Image and video hosting by TinyPic

ovdje nam je statist zapeo na slici :)
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

LIMARIJA

Ono što sam davno obećala, a tek sad došla do ljestava, je limarija na krovu. Nemam baš puno fotki jer su se ljestve malo tresle i ja skupa s njima no nadam se da je ovo dovoljno.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

UNUTARNJA ULAZNA VRATA

U međuvremenu su i ona postavljena.
To smo uzeli od firme Kolnoa, od opreme imaju MULTLOCK bravu i još svašta wink Izgledaju sigurno i lijepo i s njima smo isto zadovoljni.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ono što sad slijedi je gletanje za koje tek tražimo majstora.
Što se instalacija tiče, tu smo na pola, kanalizacija i plin su gotovi, strujku čekamo HEP da dođe prokopati i priključiti a što se vode tiče tu ne želim uopće pričati kaj se dešava jer se samo naživiciram.

Što se fasade tiče, to smo isto dogovorili, i radovi kreću za 10 dana. Nadam se samo da će vrijeme biti OK i neće odužiti radove.

Eto. Uzbuđenje raste! Zec je još u šumi al je sad već jako blizu!! coolPost je objavljen 05.10.2011. u 11:58 sati.