Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/libija

Marketing

Javljanje Moussa Ibrahima

Moussa Ibrahim je u telefonskom govoru za sirijsku ArRai TV najavio pokretanje strategije NOONA MIME koja uključuje ometanje NATO plana.

Strategija je počela sa spektakularnim operacijama u Tripoliju, eksplozijama NTC i NATO-ove infrastrukture.
Nadalje, Ibrahim potvrđuje "vijesti iz Bani Walida su odlične. Bani Walid je očišćen od pobunjenika ".
Bolnice su pune anti-Gadafi boraca i mrtvi leže u neposrednoj blizini grada i planine."

Što se tiče Sirte, Ibrahim je izvijestio, "nasilnim bombardiranjem su uništene cijele četvrti i kuće prisiljavajući na taj način stotine stanovnika da napuste grad."
On je rekao, "osobno sam kontaktirao medije i međunarodne organizacije pozivajući ih da uđu Sirte vidjeti i snimiti ono što se dogodilo u posljednjih mjesec dana, ali do sada nitko nije došao, zašto? ".

Što se tiče stanja u subotu u Sirte, on je rekao da su "prema najnovijim informacijama u napadu istočno od grada, odbijene snage NTC-a nekoliko kilometara od grada. "

"Na južnoj i sjevernoj fronti također ide dobro. Očekujemo intenziviranje borbe s početkom sutra (ponedjeljka) na zapadnoj i južnoj fronti, ali mi smo spremni. Imamo brojne borce na zapadnom pročelju. Borimo se na pet bojišta u Sirte. Napadi pobunjenika su podržani od strane NATO-zrakoplova i modernih oružja. "

Moussa Ibrahim ukazuje da postoje jaki pro-Gaddafi napadi koje se odvijaju u nekoliko dijelova zapadne Libije, uključujući i Zliten, Tripoli, kao i Aziziyah Tarhouna.
On je pozvao plemena da pošalju više volontera na pročelja Bani Walid i Sirte.

advance.hr

Post je objavljen 03.10.2011. u 10:56 sati.