Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/priroda-djeca-mi

Marketing

Tony Samara

Konačno priča i o Tonyu Samari.
Tri krasne tete knjižničarke krenule su u lov na same sebe, svoja srca, mir, radost i ...Znajući da smo svjetlost ipak smo otišle na predavanje "Jesmo li mi svjetlost". Naravno da smo kasnile, i nismo se baš sparkirale blizu, i baš je bilo sve puno, naravno da je i meditacija već bila u tijeku...
Ipak, pronašle smo mjesta, a kad smo sjele, osvjestile smo najbolju zvučnu meditaciju koju sam ja doživjela, govorim stvarno u svoje ime. Odlična, moćna, duboka, ma, svaka čast.
Predavanje je bilo ok, no falio je onaj početak koji smo propustile, tako da sam nakon svega ipak odgegala do njega i pitala može li, hoće i želi li doći k nama u naš mali grad.

Photobucket

Čovjek je stvarno u redu. Sva sreća da sam prerasla onu oduševljenost guruima, učiteljima, velikim facama...Izuzetno je inspirativan, jednostavan, tih i sitnički. Miran, koncentriran, čak povučen, stoički podnosi sva naša pitanja i izdržava navalu emocija, no imam osjećaj da mu je najljepše biti doma, u nekom svom svijetu bez lutajućih duša koje bi procvale al ništa ne bi radile na sebi:)

Photobucket

Ma, malo se i šalim, no trenutno smo u pregovorima i definitivno se nadam da će nam doći i održati predavanje, ali i onu savršenu zvučnu meditaciju. Ipak je čovjek učio od šamana, osjeti se:)
Do tada, toplo preporučam "Mudrost šamana", a čak i još više "Različito, a ipak isto".

Beskonačna spirala

Ovaj snažan sveti simbol je dar i može se isprintati ili ručno prekopirati. Posebno energiziran pomaže pri preobrazbi energija koje vas okružuju. Može se koristiti kod hrane, tako da se isprintani primjerak smjesti ispod zdjele, ispod jastuka ili na zid u svojoj sobi ili uredu, ili ga se čak može zataknuti na štitnik od sunca u autu.

Spirala je kozmički simbol prirodnog oblika rasta; simbol vječnog života, podsjećajući nas na tok i kretanje svemira. Prolazi između spirala simboliziraju podjelu između života, smrti i ponovnog rođenja.


Jako, jaaako mi se sviđa ovaj simbol, značenje i sve vezano uz njega, zato ga i dijelim, a ako ga hoćete iskopirati odite na njegove stranice:)








Post je objavljen 26.09.2011. u 17:49 sati.