Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sahovski-lovac-pazin

Marketing

PAVKOVIĆ MARIO POBIJEDNIK TURNIRA POVODOM RUJANSKIH SVEČANOSTI

Jučer u hotelu "LOVAC" održan je tradicionalni turnir u brzopoteznom šahu na pet minuta po švicarskom sustavu u 13 kola, povodom obilježavanja Rujanskih svečanosti.Nastupilo je 20 šahista iz različitih krajeva Istarske županije,među kojima je bilo četiri majstorskih kandidata i jedan nacionalni majstor.
Organizator ovog turnira osigurao je i za prvu trojicu pokale te prigodne nagrade za najbolju desetoricu.
Laureat turnira pripalo je članu domaćina Š.K.Lovac MK Mario Pavković sa osvojenih 10 bodova,drugoplasirani MK Kristian Valković član Š.K.Pula osvojio je isto toliko bodova ali je između njih pobijednik turnira zbog boljeg dodatnog kriterija tj.boći buholtz,pripalo upravo već spomenutom Pavkoviću.
Trećeplasirani i četvroplasirani isto tako je morao odlučivati dodatni kriterij između MK Radić Stjepana člana Š.K.Buje te NM Grgurić Dragan iz Š.K.Vladimir Gortan iz Poreča koji su osvojili 9 i po bodova znači samo pola boda manje nego pobijednik turnira.Petoplasirani bio je Marčeta Milan iz Pule sa osvojenih 8 i po bodova.
Od ostalih članova Š.K.Lovac valja spomenuti dobar rezultat Udovičić Rolanda koji je završio turnir na osmom mijestu sa osvojenih 6 i po bodova.
Pobijednik turnira dobio je za prvo mijesto i sliku u obliku šahovske karikature lovca,što je još jedna lijepa gesta mladog slikara ove slike gosp.IVANČIĆ LARIJA iz Pazina koji je ujedno i osobno uručio nagradu.
Uručenje slike pobijedniku

Post je objavljen 26.09.2011. u 13:23 sati.