Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvitez

Marketing

Zabrana peticije za očuvanje suverene Hrvatske

Photobucket

PETICIJA HRVATSKIH DOMOLJUBA ZA :

OČUVANJE SLOBODNE I SUVERENE DRŽAVE HRVATSKE,
PROTIV ULASKA U BILO KOJE INTEGRACIJE KOJE ZADIRU U SUVERENOST

(Sramotno ponašanje poglavarstva Grada Zagreba : Moj zahtjev za dodjelu lokacije na Trg B.J. za ovu peticiju odbijen i dodijeljen na Zrinjevcu jer je Trg za druga događanja – čisti komunjarski mentalitet Bandića i poslušnika oko njega )

Poštovani hrvatski domoljubi,

ovo je krajnje sudbonosno vrijeme u kojem nam protivnici naše katoličke vjere i krvavo stečene državnosti žele oduzeti državnost i istrgnuti kršćanske korijene, kao što to čine u toj protu-ljudskoj, protu-kršćanskoj i protu-prirodnoj integraciji moćnika a ne naroda, zvanoj Eu.

Stoga usrdno i vapijuće pozivamo sve hrvatske domoljube u Crkvi i društvu, strankama i udrugama, vojsci i policiji, brojnim državnim institucijama da svojim potpisom i vidnom potporom svrstaju se u čuvare hrvatske državnosti za koju su mnogi branitelji dali svoje živote ne samo u ovom, Obrambenom -Domovinskom ratu, već tijekom duge hrvatske povijesti.

Aktualna izdajnička i sluganska vlast i tzv. opozicija žele nas isporučiti bjelosvjetskim moćnicima za svoje sebične i protuhrvatske interese, a time ujedno poniziti i zatrti sve hrvatske branitelje, žive i mrtve, kao što to čine već dugi niz godina.
Ako se prepustimo, zašutimo i podlegnemo njihovim lažima i obmanama o Eu kao i o novoj Balkanskoj integraciji, doprinijeti ćemo brzom nestanku hrvatske opstojnosti, koju smo u svim epohama uspjeli očuvati, zahvaljujući našoj katoličkoj vjeri, hrabrosti, upornosti i strpljivosti svih povijesnih naraštaja.

Želja je svih nas domoljuba da se ova Peticija proširi diljem Hrvatske, Domovinske i iseljene i da zajedno ujedinimo snage oko tog jedinog strateškog cilja:
OČUVANJA SLOBODNE I SUVERENE DRŽAVE HRVATSKE ZA SADAŠNJE I SVE BUDUĆE GENERACIJE, KAO ŠTO SU NAMA PODARILE I SVE ONE GENERACIJE IZ PROŠLOSTI, KRVLJU I SUZAMA, MOLITVOM I ŽRTVAMA!!!

Naša zajednička akcija Peticijom započinje na Trgu Bana Jelačića u utorak ,27.rujna 2011. u jutarnjim satima i svi koji žele potpisati i dati svoj osobni doprinos u volontiranju i drugim oblicima pomoći neka dođu na Trg B.J. gdje će dobiti sve dodatne informacije. Ono što nas posebice raduje jest da će u tome sudjelovati od samog početka HSP, a daj Bože da se tome priključe i sve ostale Domoljubne stranke, udruge i pojedinci, jer je preostalo vrlo malo vremena, svega dva mjeseca. Zato hrabro i s nadom u srcu dođite i dajte svoj obol za vječnu i jedinu Hrvatsku.

BOG I HRVATI !!!

Zagreb, 10.rujna 2011.

Inicijatori : Svi koji žele očuvati slobodnu i suverenu državu Hrvatsku!!!

Tekst sročio: Josip Kokić

Napomena: Peticija će biti vjerodostojno predočena javnosti i biti poticaj
savjesti i odgovornosti u cilju očuvanja Lijepe naše, kako bi
na referendumu znali reći, Ne u Eu – volim Hrvatsku!!!

Poruka svim klericima Domovinske i iseljene Hrvatske da uvijek imaju na umu ove riječi dvojice časnih kardinala, Stepinca i Kuharića i da ih slijede u svojem pozivu i poslanju !!!

Riječi kardinala Stepinca :

Ako mi, u koje gleda narod ostanemo uspravni u svojem dostojanstvu, teško ćemo stradati, ali ćemo sačuvati narod. Ako li pak popustimo, spasit ćemo sebe, ali ćemo izgubiti narod !!!

Riječi kardinala Kuharića :

Ima istina od kojih se ne može i ne smije odstupiti, ima granica na kojima se mora stati, ima položaja sa kojih se ne smije uzmaknuti !!!

Poštovani hrvatski žitelji,
ako date potporu ovoj peticiji svojim potpisom, ostat će te na braniku Hrvatske u cilju očuvanja opstojnosti slobodne i suverene države Hrvatske. Biti će te istinski hrvatski sinovi i kćeri!!!

Ako u ovom sudbonosnom vremenu,
mnogo gorem od onog 1918 godine, ostanete pasivni, naivni u vjerovanju lažima i obmanama koje dolaze iz Eu i tzv. naših vlasti i ne date potporu istinskoj hrvatskoj opstojnosti, postat će te izdajnici naroda i države a na štetu i sramotu naraštaja koji dolaze. Zar se želite naći na tom sudbonosnom popisu, vjerujem da ne želite???!!!


Post je objavljen 21.09.2011. u 18:18 sati.