Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

0:0:6 – rezultat ovog vikenda

… što s obzirom na protivnika i nije nikakvo iznenađenje. Dinamo je očekivano osvojio maksimalan broj bodova u ovom kolu, ali ne može se reći ni da su se Dubravaši (zagići, limači, pioniri) olako predali.
Prva utakmica 2002. godišta na Klaki započela je urnebesom na tribinama kada je u prvoj minuti na dubinsko ubacivanje Poštolke Crnić odličnom i odlučnom reakcijom zatresao mrežu plavih. Dubravaši su se sjajno držali i kad su nešto kasnije nesretno postigli auto gol, a nisu posustajali ni nakon 1:2 na poluvremenu. No prema kraju utakmice ponestajalo je snage i koncentracije te je krajnji rezultat bio 1:6. Ipak čestitke igračima i treneru na borbenosti i hrabrosti. Ostale utakmice tog subotnjeg jutra završile su: '01-1:3, '03-0:4, '04-1:6.
Poslijepodne su se na maksimirskom nogometnom kompleksu susrele momčadi 99 i 97. godišta plavih i ljubičastih. Ni utakmica '99 nije krenula loše. Početno ispitivanje snaga, rastrčanost na obje polovice i potom neoprezan start Poštolke u kaznenom prostoru za kazneni udarac i vodstvo domaćina. No igralo se dalje jednakim intenzitetom do nove greške u šesnaestercu, ovoga puta na suprotnoj strani igrališta. Pogodak Poštolke sa bijele točke vratio je utakmicu na početak. Do poluvremena su Dinamovci još jednom zatresli mrežu jučer odličnog vratara Mustapića. U drugi dio utakmice Dinamovci su krenuli u petoj brzini, izmijenili više igrača i do kraja postigli još 4 zgoditaka. S druge strane, trener Palić imao je na raspolaganju samo dvije zamjene (trojica je pomagala treneru Vidaku u Sesvetama), koje jasno nisu mogle nadoknaditi istrošenu snagu i izgubljenu brzinu ostalih Dubravaša. Na posljednji zvižduk suca rezultat je iznosio 6:1, što je zapravo manje važno od napora i vremena, koji će biti potrebni da se nadoknadi propušteno i ponovo vrati uz bok Trešnjevci, Kustošiji, HAŠK-u, Španskom ili Cro.Sesvetama. Zato jednake čestitke i igračima i treneru. I VELIKA pohvala ljudima u žutom, koji su, osim što su fer i korektno odradili sudački posao, u čak dva navrata zbog teških vremenskih uvjeta prekidali igru radi predaha i osvježenja igrača. Svaka čast na brizi i ljudskosti! Utakmica starijih pionira završila je rezultatom 5:0, a u Sesvetama su obje utakmice pripale domaćinima: '98-1:0, '00-4:1.



Post je objavljen 12.09.2011. u 13:22 sati.