Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdnovakiravenski

Marketing

Veni, vidi, vici!!! (DVD Novaki Ravenski)

Veni, vidi, vici!!! (DVD Novaki Ravenski)

(Dođoh, vidjeh, pobjedih)

Ili došli smo, vidjeli, i pobijedili!!

U Apatovcu, na samom rubu područja Vatrogasne zajednice grada Križevaca, održalo se 28. kolovoza 2011. godine Gradsko vatrogasno natjecanje VZG Križevci na kojem je sudjelovalo ukupno 63 desetine u 9 kategorija.

Photobucket


DVD Novaki Ravenski odazvalo se na natjecanje sa ukupno 6 desetina, i to sljedećim redom sa ostvarenim rezultatima:

Desetina Oznaka Vrijeme vježbe Vrijeme štafete Osvojeno mjesto

• Muška A1 desetina MA1 34,5 sec 59,6 sec 1. mjesto

• Muška A2 desetina MA2 41,6 sec 61,4 sec 2. mjesto

• Muška B desetina MB 38,6 sec 65,7 sec 1. mjesto

• Ženska A desetina ŽA 47,8 sec 74,1 sec 1. mjesto

• Ženska B desetina ŽB 62,1 sec 90,2 sec 1. mjesto

• Djeca muška 6-12 DM6-12 15 sec 12. mjesto

Napomena: štafeta se trčala uz poprilično brdo.




Već samim brojem desetina koji je činio skoro desetinu svih natjecatelja pokazali smo količinu i truda i rada koji je uložen u samu pripremu za natjecanje. Iako su plasmani na Županijsko natjecanje bili očekivani za 4 desetine, uvijek valja uzeti dozu opreza, pogotovo jer stara poslovica kaže da se ražanj ne radi dok je zec još u šumi, ni najoptimističniji članovi DVD-a nisu mogli naslutiti da ćemo u svim seniorskim kategorijama osvojiti prva mjesta, a u muškoj A čak prva dva, sa našom novo osnovanom desetinom, kojoj je ovo prva godina nastupanja, i već ostvaruju zapažene rezultate, uzevši da se radi uglavnom o 16 godišnjim dječacima. Također treba pohvaliti i rezultate obje ženske desetine, s naglaskom na žensku A desetinu koja je u dosta izmijenjenom sastavu ostvarila izvrsno vrijeme i rezultat. Ženska B desetina je uz nekoliko dobrih treninga obnovila staro znanje, te sigurno osvojila prvo mjesto. Iznimno kvalitetan rezultat ostvarila je i MB desetina, sa odličnim vremenom. Nažalost jedini malo lošiji rezultat ostvarila su djeca, no u toj kategoriji jedna sekunda ponekad nosi i 10 mjesta, pa ovaj put nisu imala sreće.




Što reći na kraju.? Ostvareni su odlični rezultati, s kojima su ostvarena i prava nastupa na županijskom Vatrogasnom natjecanju, i za koje nam predstoje pripreme.

Cilj? 5 plasmana na državno? Zašto ne? Kažu da nada umire posljednja, a mi ćemo se nadati, pripremati i svima poručujemo : ''ČUVAJTE SE, DOLAZI DVD NOVAKI RAVENSKI''

Goran



Post je objavljen 30.08.2011. u 03:12 sati.