Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

Slobodna Dalmacija,dopisništvo Zadar, glavni urednik

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA POLIČNIK


Slobodna Dalmacija
Dopisništvo Zadar
Glavni urednik


Prema Zakonu o medijima (članak 40.) molimo Vas da objavite demant informacija u Vašem mediju Slobodna Dalmacija, dopisništvo Zadar, dana 13.08.2011. godine, a koji je dao Davor Lončar, načelnik općine Poličnik u tekstu pod naslovom Mještani se protive doseljavanju Roma zbog zaraze!?

Netočna je informacija koju u članku navodi načelnik općine Poličnik Davor Lončar da je lokalni čelnik SHZ-a uzurpirao državnu imovinu, na njoj izgradio kuću i dobio komunalne priključke i da dijeli lekcije. Stranka hrvatskog zajedništva ima osnovanu podružnicu SHZ-a Poličnik te predsjednik SHZ-a Poličnik nikada nije uzurpirao državni imovinu i na istoj izgradio kuću te dobio komunalne priključke.

Prema tome vidljiva je Lončareva očita laž kojim obmanjuje hrvatsku javnost. Isti hoće navedene probleme i svoju nesposobnost prebaciti na nekog drugog. Za vrijeme njegove vladavine posljedice u općini Poličnik su sljedeće: neobrađena polja, pad nataliteta, emigracija se nije vratila koja je toliko sanjala o povratku u domovinu, droga hvata maha, uz pomoć vladajuće stranke porušen je križ u Poličniku i moguća zaraza stanovništva od ilegalnog boravka Roma na šumskom zemljištu na području između mjesta Poličnik i Suhovare koji nemaju adekvatne uvjete za stanovanje.
Mještani općine Poličnika su zbog navedenih problema i dalje nervozni kao nikada do sada.

Poličnik, 26. kolovoza 2011. godine


Predsjednik podružnice SHZ-a Poličnik
Goran Marinović




Post je objavljen 26.08.2011. u 15:55 sati.