Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvitez

Marketing

Godišnjica ubojstva hrvatskog Viteza

Photobucket

Danas je tužna godišnjica ubojstva našeg voljenog generala, krilnika Blaža Kraljevića ERE i 8 suboraca HOS-a (Gordan Čuljak, Šahdo Delić, Ivan Granić, Rasim Krasniqi, Osman Maksić, Mario Medić, Vinko Primorac i Marko Stjepanović).

Vratio je se iz puste tuđine, da bi oslobodio svoj narod. Ubijen radi svojih ideala, svoje ljubavi prema Domovini, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Ubili ga Judini sinovi iz našeg naroda, za malo četničkoga mesa, koje su im bacili kao psima, su prodali narod, Domovinu i dušu. Da Bog, da vječno živili, da se svaki dan svoga jadnoga života kaju, glede bestijalnog zločina, za koji će im kad-tad biti suđeno i na ovom svijetu.

Hrvatska braćo, pravaši, domoljubi i nacionalisti, ne zaboravimo nikada našeg pravaškoga viteza, lavljeg srca i poštenja. Ime "Blaž Kraljević" se mora urezati u naše misli, kako bi kap njegovog poštenja i viteštva živjelo za sva vremena u svim budućim generacijama.

9. kolovoza 1992 smo izgubili Hrvata i čovjeka, kakav se samo jednom rodi!.

Ostavio nam je ideale za koje se moraju boriti buduće generacije hrvatskih pravaša. Njegov duh će zauvijek ostati među nama. Dok posljedni pravaš postoji će svijet znati za ime Kraljevića Blaža!

Vječna mu hvala, vječna mu slava!

Bog i Hrvati

Šime Tolić

Post je objavljen 09.08.2011. u 11:21 sati.