Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KAKO NAS PREDSTAVLJA BELZABUH?

KAKO NAS PREDSTAVLJA BELZABUH?



DOK LJUDI PROSVJEDUJU JER NEMAJU NI ONO OSNOVNO

ZA ŽIVOT, A NA TAKVIM PROSVJEDIMA SU I NEKOLIKO TISUĆA LJUDI, PREDSJEDNIKA JOSIPOVIĆA TAMO NEMA




Domovinski rat je bio borba protiv „petokrake“, a predsjednik Josipović, pod lažnim vrijednostima „antifašizma“ pokušava nas ponovno vratiti u partizansku i komunističku prošlost. Umjesto kao vođa da stvori nove vrijednosti i oplemenjuje Hrvatsku državu, Josipović nas potkresava, laže i uništava… U Podgariću 22. lipnja 2011., opet je pokazao svoje pravo lice, na obilježavanju 70-te godišnjice osnutka prvog partizanskog odreda u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Tom prilikom predsjednik RH, Ivo Josipović, položio je vijence na spomen obilježju u Podgariću. Na Moslavini okupilo se je oko stotinjak ljudi, u povodu obilježavanja tog događaja. Predsjednik Josipović poručio je kako: „antifašističke vrijednosti trebaju se njegovati i ne smiju se obezvrediti“. Izm eđu ostaloga Josipović je rekao: „Nažalost ima onih koji ne prihvaćaju antifašizam“.



Prisutne je u ime Županije pozdravio zamjenik župana Saša Lukić koji je u svom govoru istaknuo kako na tom mjestu je osnovan 1941. godine partizanski odred, koji se suprotstavio fašizmu i rasnoj mržnji. Ispred Saveza antifašističkih boraca bio je nazočan Ivan Fumić, koji je također veličao antifašizam i partizanske odrede. Dok je tu Josipović pričao o pravdi, a mediji, revno su te demagogije prenosili, političari već prije izbora su počeli (sami) dijeliti sebi funkcije i fotelje. Gledajući taj bezobrazluk, pitam se: što uopće su izbori i trebaju li? Sve je to očito ponižavanje mase. S druge strane Ivo Josipović nas stalno vraća u prošlost. Njemu nije bitno ni gospodarstvo, ni radna mjesta, ni visoki standard ljudi,…, već troši vrijeme i novac na bivše partizane i komuniste. N ije to put unaprijed.



Sad 01. srpnja 2011., hrvatski vladajući vrh ponovo je podigao inozemne kredite. Svaki Hrvat ili Hrvatska po glavi stanovnika već je dužan 11.000 Eura. Pitam se: Zašto su građani izabrali Josipovića za predsjednika? Kada je Josipović krivokletnik, koji se je priklonio „ljevici“, te na taj način nije predsjednik svih Hrvata. Mistifikatorskog predsjednika ne zanimaju interesi Hrvata i Hrvatica. Mnoge obitelji su zaboravljene i nitko ih ne pita kako žive. Kada se nezaposleni i oni koji su izgubili svoj posao, okupe da bi prosvjedovali* i ukazali kako je njihovo poduzeće propalo, predsjednika Ive Josipovića tamo nema. On ne pokazuje ni malo suosjećanja za uništene i napuštene ljude. Ja mislim da „naš“ predsjednik je cirkusant 21. stoljeća. Stoga i ne čudi me što ovako živimo, sirotinjski ka o što sad. Poručujem Josipoviću neka se makne s mjesta kojemu očito nije dorastao.



U Bjelovaru, 25. 07. 2011.



HRVATSKI NEZAVISNI KANDIDAT i

Predsjednik Udruge „ŠTIT“:

BRANKO STOJKOVIĆ

095/814-82-90

brankostojković152@yahoo.com

http://crostojkovic1958.blog.hr

Post je objavljen 25.07.2011. u 13:18 sati.