Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

IVO SANADER GLUMI DA JE BOLESTAN - DOK JE KRAO MILIJARDE OD HRVATSKE ONDA JE BIO ZDRAV

KAKO IZIĆI IZ 2008. GODINE ?!


Piše: Branko Stojković

Hoće li narod preživjeti sustavne prijevare „velikog zla“, koje mijenja po potrebi svoju „ljušturu“. Iz dana u dan sve je gora situacija u Hrvatskoj. Umjesto pozitivnih političkih i gospodarskih reformi vlada Ive Sanadera je poskupjela životni standard građanima. Dok narod grca u siromaštvu politička „klika“ živi u raskoši.

Branko Stojković, uvjeren je – da hrvatska je izdana zemlja, od skupine koja uvukla se je na vlast, koju čine ratni profiteri, lopovi i prevaranti... Vladavinom terora u Hrvatskoj oni navršavaju svoju mjeru.

Svu tragediju koju hrvatski narod „danas“ preživljava je zbog komunističkih moćnika, koji su se kao ateisti preobratili na kršćanstvo. Tu pojavu najbolje možemo vidjeti u knjizi dr. Zdravka Tomca „Moj obračun sa KGB-om“ (Izdate 2007.) Tomac su tu kaje i govori – da je svjestan svih svojih zabluda. I da priznaje svoju krivnju i grijehe. On kaže: da je bio dio sustava koji je tlačio, proganjao i ubijao nevine ljude.

Dakle, da je širio bezboštvo. U opisivanju vlastitih pogrešaka ističe – da je od komuniste postao antikomunista, a od ateiste, da je postao vjernik.

Tomac govori, tj. priznaje, da je cijeli njegov život do sada bio pogreška – jer u poznim godinama života je doživio „duhovno prosvjetljenje“, koje od njega je težilo žestok raskid s zločinačkom prošlošću, pokajanje ga je dovelo da postane „novi čovjek“. Preobraćenik koji je skinuo sa sebe „ljušturu“ nadalje kaže; da je svjestan svoje preobrazbe ( ali unaprijed se opravdava i ograđuje ) koju će mnogi dočekati „na nož“.

Obraćenicima od komunizma, trebalo je, najprije, da dugogodišnji komunistički sustav propade, pa da se onda „oni“ obrate od svoga zla. Tako je komunist, i (bivši) vojni oficiri JNA Franjo Tuđman i Davor Domazet – Lošo, (i njemu slični) počeli su čitati, tumačiti i zagovarati Bibliju. Napominjem: Opet jedni te isti, prodaju nam se za vođe, i daju se pravo - da budu oni ispred nas, nas koji smo bili oduvijek na ispravnom putu. Kad propadne kršćanstvo - što će opet izmisliti samo da budu na vlasti? Ti tobože rodoljubi, nakrali su se i sad se mogu moliti Bogu, i s njime komunicirati.
Licemjeri, licemjeri, vječni licemjeri...

U Bjelovaru, 29.01.2008.

NEOVISNI KANDIDAT
Branko Stojković

CROATIA / BJELOVAR
www.stit-bjelovar.hr

E-mail: branko stojkovic1@yahoo.com
Telefon: 095/814-82-90


Post je objavljen 23.07.2011. u 16:50 sati.