Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/toystory

Marketing

SEX IGRAČKE

1.5. 2011. uz cjenkanje spuštena cijena 15 kn oba!

Seks igračke i dječje igračke vam svakodnevno iskaču iz paštete, onda kad...

...su tako bliske, jedna do druge!

Nedjelja je 8:30 ujutro, šetate od babe do babe na buvljaku i tražite nešto jeftino za svoju kolekciju. Do dragih vam figurica iz Kinder jaja stoje čvrsto i kruto dva velika gumena dilda. Malo su potrošeni, iz šeste ruke (ako se to može tako reć), nisu baš sasvim čisti, al' se prodaju, jeftino. Vrag mi neda mira pa se za deset minuta vratim ponovit tu scenu da se nasmijem i usput pitam, čisto iz znatiželje, za cijenu. Već su nestali. Otišli u ruke (ako se to tako može reć) nekom kolekcionaru adult igračaka. Vjerojatno se za njih cjenkao, pa ih dobro spustio!

...kad neke fraze seks znalaca postanu dosadne.

Što se tu događa? Nešto je krenulo po zlu, pa vi sakupljate krive igračke. NE! Dok vi kupujete prave dječje igračke svako nekoliko dana stvori se netko pametan (vjerojatno sama reinkarnacija Boga Erosa) da vam priopći; Uhvati se ti pravih igračaka, onih iz seks shopa! Već vam pomalo dosaduje taj primitivizam i pametovanje jer se u većini slučajeva uspostavi da takvu osobu kasnije morate doškolovat na istom područuju na kojem vas provocira. Ista ona osoba koja je gadila vaš hobi nezna čemu služe japanske kuglice! Ista osoba ne zna čemu služi butt plug, a kad mu spomenete da bi vi takav plug s konjskim repom onda se zgrozi u čudu.

...kad većina misli da niste dovoljno zreli.

Ako sakupljate igračke ne znači da ste idiot, ne znači da niste dovoljno odrasli da se ne igrate i s igračkama za odrasle. Skupljate proizvode iz dječjih dućana na kojima piše +3, ne sramite se svog hobija. Također vam ne bi bio problem kupiti i veliku sexy lutku na napuhvanje. Kolekcija je kolekcija pa makar bila kolekcija gumenih vagina ili enormno velikih crnih penisa s dvije upotrebljive strane! Sakupljači igračaka imaju prednost jer cjelodnevno žive u fantaziji i mašti, pa ih lakše preusmjere u situacije u kojima se nalaze i u njima 100%-tno uživaju.

...kad vizualno izgledaju potpuno iste

Seks i gračke i prave dječje igračke počinju se miješati. Ne zaboravimo da su jako popularni kondomi stilizirani tako da imaju glave Disneyevih likova. Postoji sva sila skakutavih penisa na navijanje i ostalih perverznih igračaka (ne upotrebljivih za seks igru) . Znate li da su u davnim vremenima azijatkinje skrivale drvene penise u lutkama nalik na babuške... Danas se nemalo puta zapitamo čemu nešto služi, jer su se proizvođači baš od srca razigrali.

...kad zrače

Postavlja se pitanje koliko su igračke pogodne za zdravlje. Svjesni smo da sve što se na veliko proizvodi dolazi ih Kine. Koliko god skupo platili neku razvikanu marku (da ne bi slučajno ispalo da kupujemo u Kineskom dućanu Sve po 12 kn) opet na njoj nađemo natpis „Made in China“ . Koliko je zdravo igrati se na ovaj ili onaj način?

...kad na kraju zaključimo

Jedno je sigurno, dopunjavanje kolekcije nije ravno seksu, no svakodnevna kombiniacija jednog i drugog je Mount Everest! Zato savijet, fetiš perušku u ruke! Prvo krenite s prašinom na He-man figurici, onda zamahnite po polici... brzo ćete krenuti počistiti i nešto drugo, sa ili bez igračke!





Post je objavljen 22.07.2011. u 23:33 sati.