Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

SINDIKAT JE UHLJEBLJENA BAGRA I NIJE IH BRIGA ZA RADNIKA, SELJAKA I SLUŽBENIKA

Građani moraju trpiti žutomedijsko ocrnjavanje i lažno informiranje


INFORMATOR br. 70

Svaki banalni prevratnik koji dođe - na vlast, lako prevari (ovaj) neinteligentni narod. Nitko ne štit-i građane niti ih pretvara u središte ostvarivanja programskih zadaća i načela. Informativni centar "blebeće": koji u barbarskom stanju pokušava prevariti slušatelje tj. čitatelje i prodati im neku (svoju) laž... Cirkusanti uče nas građane loviti i krotiti s dezorjentiranim pričama, jer misli da su dovoljno pametni.

Dok god u gradskome vijeću i poglavarstvu budu sjedili gostioničari i slastičari, i raspravljali o ljetnim terasama, od privrede i rješavanja našeg gospodarstva nema ništa. I sam Sabor postao je kao nacionalna sramota jer država je radnike izbacila na cestu, a popovima je dala plaće i penzije. Sad reformirani komunisti vraćaju popovima konfisciranu* imovinu, a radničku imovinu su rasprodali. I to sve uz blagoslov medija koji su i sami postali kriminalni.

Kakvi radnički sindikati, kakvo ministarstvo rada i socijalne skrbi i MMF kad vlast radnika neće platiti. Stari poredak (opet) triumfira*, a to dokazuje da već odavno poznata su pravila: gdje su god komunisti dobili vlast u ruku da su sve opustošili, za široke mase stvorili bijedu a za sebe osobno (bogatstvo) blagostanje temeljeno na grabežu i otimačini."Hrvatska je postala jedna velika bolnica na kojoj samo hvali službena oznaka."

Već mjesecima gledamo kako naši vodeći političari bave se izmišljenim aferama: Ante Gotovina, Piranski zaljev, Sunčani Hvar, Ela, Jasenovcu... Kao da drugi građani za te vladaoce ne postoje. Cijela Hrvatska centrirana je oko nekoliko ljudi. Sudbina ove države - nominacije* neumitno vođena je u propast. Nevjerovatna je činjenica koliko je vrhunac groteske laži udomaćio se u narodu. I činjenica da "masa religija" sjedi na svemu što izgleda kao da je pravo.

Javnim mjenjem upravlja kriminalno-politička kasta, koja se bavi "pranjem novca" i preprodajom nekretnina. Zlorabe medij za propagandu - iza kojega se skriva sva lopovština i prljavi poslovi. Npr. Butković i njegovi kurdi* koje je okupio oko sebe žive od nepodobština. Očito. Hrvatska (je) na psihijatriji?

Sve više ljudi je nezaposleno, leži po zatvorima, bolesno je, ... alkohol, droga i tablete - na rijeke i tone se troše. Ljudska prava i građanske slobode krše se na svakom koraku. Hrvatska je preplavljena lažnim diplomama i titulama... Kad te jedan pijanac uči, liječi, sudi - nema tu sreće. Sve postaje prokleto. Zato: U Haag idu Balkanci, a ne Amerikanci.

Čitajte u INFORMATORU - jedinom autentičnom listu sve što je: Branko Stojković otkrio (na) vidjelo: ŠTIT se je potom brzo nastavio širiti i postajati sve jasnijim građanskim pokretom. Njegove poruke putuju putom medija, oglasa, traktata, video-kazeta i odlaze u cijeli svijt. Razmislite kome pripadate i zbog čega?

Predsjednik Udruge "ŠTIT":
Branko Stojković

U Bjelovaru, 20. 07. 2003.


Post je objavljen 21.07.2011. u 19:06 sati.