Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NAJGORE KOMUNJARE ZOVE SE HRVATSKA VLAST?

Ovo se nemože zvati hrvatskom vlašću


INFORMATOR br. 14

Odgovaram anonimnom piscu "Otvorenog pisma", kojega je objavio "Novi Bjelovarac" (br. 37/VIII) od 13. rujna 1999. godine na str. 13.

To su skupine umobolnih snobova koji glumataju "hrvatine", a očito takvi ne poznaju hrvatske nazive za riječi, pa se u svom pismu koristi većinom grčko-latinskim riječima, pa i nekim izmišljenim, radi se o nepismenoj osobi ili ona hoće pokazati kako je pametna. Tu u svoju kašu drobi svašta, citira i engleski jezik (kompetencija, kontinuirano, kulminirati, percepcija x 4, vedete, Pretendent, outsideri, eskapizam, marginalne x 2, kvantitativno, kvalitativnih, supstitucija, snjet, Tilletiacaries, fenomenologija, platforme, afirmacija, urbanocis, elektrorat x 3, kuluirati, Theshow must go on, tantijema, kriterij, subislos, kreativno,angažman...)

Dok varalice pripovjedaju učenju služeći se lažnim primjerima i dokazima njihova bolesna mašta, um ostaje i dalje u zabludi neraspoznajući pravu istinsku viziju nauke. Svojim razmetanjem i hvalisanjem oni se razbacuju riječima, nerazumijevajući njihovu neprilagodljivost ovom vremenu i prostoru. Svaku riječ, prije nego je izgovore, svojom pljuvačkom je otruju. Takvi hromi i kljusati su nam godinama navješćivali čuda svom silom, sljepari opsjednuti, bdili su nad nama poput anđela gubavih. Nadutih utroba kao kojekakvi pacovi koji žele u starom ushićenju i slavi u izobilju lažne moći i dalje vladati nad mnogima koji se nalae u koncentričnoj neprosvijetljenosti. Iz njihova okorjela srca vidimo i danas mnoge primjere zla okrutnosti i tvrdoglavosti, oni su sušta suprotnost - onog razvojnog kulturnog svijeta.

Odavno su izgubili svoje životne vrijednosti i pravi životni smisao, umislili su se da imaju epitet uglednika i privrednika, u biti svoju materijalnu imovinu stvorili su na lopovski način. Zbog svog ulizivanja pa i izdaje domovine, nalazili su se na mjestima kojima očito nisu bili dorasli. Seljakaju se iz jedne fotelje u drugu ili cijeli svoj život odnosno radni vijek provode na tim dužnostima, sve o tuđem trošku. Sa zadnjih sjedišta "CRNIH MERĐI" (luksuznih automobila) čaršiji daju do znanja tko su suvremene dahije, i njihova imena trebaju da se izgovaraju iz strahopoštovanja.

PITAMO: u kojoj to državi jedan predsjednik govori "svom" narodu: rulja, mutikaše, jelunaši, gusani, smutljivci, stoka sitnog zuba, genetski programirani neprijatelj, strani plaćenici, prodane duše, crni žuti i crveni vragovi, albanisti, farizeji, jugonostalgičari, bivši komunisti, sorošovci, ološ, jude i škude, djeca jugofila, unutarnji neprijatelji, prašćad, mrzitelji Hrvatske, izdajice, izrodi, bjelogardijske stjenice, i.t.d.

Ta povorka sljepaca, koji ne vide od prvoga do posljednjeg, ta nesreća konzervatista zatvorenih u svoju trulu filozofiju. Poganiz parazita, koji žele opet falsificirati izbore tj. izborne rezultate. I manipulirati će i ovaj put novcem iz državnih fondova (proračuna) za svoju izbornu kampanju, bez obzira što odavno više nemaju podršku, odnosno politički legitimitet. Ali za svoje grijehe neće pobjeći ruci pravde. U budućnosti čekaju ih sudovi i zatvori.

Nebrojene su štete i sramote koji mi građani proživljavamo i plaćamo posljedice ove genocidne HDZ-ove politike. Od iskona pa na ovamo, nikad ovaj narod nije bio toliko ponižavan, sramoćen i to od vlasti koja sebe naziva "hrvatskom". Valjda ćemo ući u novo tisućljeće bez tog smeća - kojeg je sve manje. "Laž nikada neće pobijediti istinu."

Branko Stojković

U Bjelovaru, 16. rujna 1999.


Post je objavljen 21.07.2011. u 18:34 sati.