Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mi-gradimo

Marketing

Na odmoru

Kao što i naslov kaže,na odmoru smo. Ostavio sam majstora da završi knauf, sve ogleta i jednom preboja u bijelo te iznivelira galzuru. A ako stigne da postavi pločice u vešeraju i garaži - to može raditi bez nadzora jer valjda ne može puno zeznuti.

Od poslova smo prije odmora izabrali i kupili većinu pločica, ostalo je jedino neriješeno dječije kupatilo, i to samo količine i boje jer smo se odlučili za jednu varijantu pločica koje su u Ferotermu na akciji do 8.8. Ali, moja bolja polovica je smislila nekakvu policu iza kade da se napravi od knaufa te u njoj svjetlo te da sve bude u jednoj boji pločica. Uglavnom treba se dosta toga preračunati oko količina. Ništa komplicirano sretan.

Problemi su nastali oko glazure jer su bile prevelike temperature i glazura se je prenaglo osušila u dječijim sobama, koje su na južnoj strani. A i majstor za glazure nije zabranio ulazak u sobe dok se sve dobro ne osuši pa su mu majstori za grijanje dosta ulazili i slagali svoje cijevi, radijatore, .... Uglavnom parketar je došao pogledati situaciju i dogovorio je s njim što sve treba napraviti da ispravi situaciju. Ne znam točno, ali imaju neke mase kojima treba namazati glazuru da je izravna i učvrsti da se ne runi. To bi trebalo biti gotovo sutra, prekosutra. Nadam se kako će mi poslati slike da mogu pogledati.


Post je objavljen 20.07.2011. u 23:25 sati.