Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/promisljanje

Marketing

"Ne bojte se!"

"Ne bojte se!" Izl 14, 13

riječi su to koje su itekako potrebne u današnje vrijeme. Vjerujemo li u to? Vjerujemo li u ove Božje riječi ili se bojimo? A reći ću:
koga da se bojimo? Ideologija, gluposti, igre skrivača, bezvezarija, reklama i kretenizama? Zar nam se toga bojati. Ljubljena i voljena braćo i sestre, najgori je strah, bojati se nekoga. Jedino nam se Gospodina bojati i nikoga drugoga. No oni koji nam plasiraju gluposti putem medija..znaju oni u čemu je stvar. Znaju oni da kad bismo smo barem malo bili svjesni autoriteta Kristovog i Njegove uporabe na veću slavu Božju, da bi sva pornografska industrija, industrija kocke i koje kakvih sodomsko-gomorskih budalaština propala. A mi, kao neki miševi, u kutevima glocamo sir, stari od kojih nam zubi otpadaju. Zar nam to treba? NE TREBA!

Red bi bio I TO DANAS I ODMAH da se naoružamo i obučemo ratnom opremom Božjom i da budemo aktivni Kristovi vojnici i da osvajamo za Krista uz pomoć Krista. Jer, propala su carstva mnoga i ideologije..vrag donio i vrag odnio, a jedino je Krist ostao. ON JE ČVRSTA STIJENA i kako može neka prolazna razvalila učiniti nešto što može naštetiti Kraljevstvu Božjem? BUDIMO SVJESNI TKO SMO I ŠTO NAM JE GOSPODIN DAO. TOGA TRENA KADA POSTANEMO TOGA SVJESNI, NASTAT ĆE SVEOPĆE ČIŠĆENJE ŽITA OD KUKOLJA. ŽIVILO ŽITO! ŽIVIO ISUS U NAŠIM ŽIVOTIMA I NAŠIM SRCIMA!!

+ BOŽJI BLAGOSLOV +

Post je objavljen 18.07.2011. u 14:37 sati.