Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

MESIĆ I MANOLIĆ SU HRVATSKE ŠTETOČINE

ZLOČINAC ODLIKOVAO ZLOČINCA


( DANI SJEĆANJA I UPOZORENJA – HRVATI SU LJUDI ZA OSTREL )


Bivši komunistički ratni zločinac Josip Manolić – Joža odlikovan je uz tajnu ceremoniju. Manolića je odlikovao predsjednik RHStjepan Mesić, za posebne zasluge. Manolić je poubijao Hrvate 1945. Godine u Bjelovaru i okolici, poslije im je došao 1989., za drugog vodećeg čovjeka u državi. Isto tako Franjo Tuđman poubijao je Hrvate u Čazmi 1945., o tome se i dalje šuti, poslije hrvatima je došao za glavnog šefa u tobože novo – stvorenoj Hrvatskoj. Stjepan Mesić – Stipe je kao Predsjednik SFRJ-a i Vrhovni komandant 1991. Godine rušio hrvatske gradove, pustošio i ubijao... Danas on je predsjednik Republike Hrvatske i to sa dva mandata.

Činjenica je da su stotine tisuća hrvata umrle zahvaljujući tim (sotonskim) likovima. Kojii su navodno vodili brigu o nama. Sad je jasno kakva sila i dalje gospodari Hrvatskom. Mesić i Manolić su simboli masovnog hrvatskog uništenja. Mesić je 1991., zatirao hrvatske gradove i sela granatama i projektilima, a sad nam Mesić soli pamet. On daje odlikovanje največem krvniku i koljaču Josipu Manoliću. Ima li goreg apsurda od toga? To neprosvečeni Hrvati sve gledaju bez prigovora i otpora?

Ima li nešto dirljivijeg postreljati ljude (Hrvate) bez ikakvog suđenja? Danas se rašćerupava klupko svih komunističkih zločina. Ovo je zastrašujuća slika kršenja ljudskih prava. Divovske laži u samoj srži srozale su Hrvate i Hrvatsku i njenu politiku. Treba ispitati – je li mesićev rat bio zakonit? Na razne načine Manolić, Tuđman i Mesić ubijali su Hrvate, a na kraju svih tih događanja – oni Hrvatima su postali vodeći ljudi.

Činjenica je da su stotine tisuća Hrvata umrle od Osovine UDBA i danas ti isti vrte u krug Hrvate i Hrvatsku. Pitamo: Kada će ti zločinci odgovarati za ono što su činili i završiti u zatvoru? Koliko god mi galamili – izglega uzaludno. Ako ništa ne mjenjamo – onda ništa nam ne vrijedi. Ti luđaci bacili su Svijet, tj. Hrvatsku u kaos i propast.

U Bjelovaru, 12.07.2008.

VOĐA HRVATSKOG POKRETA ŠTIT
Branko Stojković

CROATIA / BJELOVAR
www.stit-bjelovar.hr

Telefon: 095/814-82-90, 091/797-65-56
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com


Post je objavljen 14.07.2011. u 11:48 sati.