Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

VODE NAS U EUROPU KAO IZMOGLE PODANIKE

ŠTITONOŠA br. 22


IZNEMOGLA HRVATSKA

Nakon sloma Socijalističke Jugoslavije stvorena je tzv. "UDB-aška sjena", kojom još uvijek vladaju bivši špijuni. Oni su i danas vrlo utjecajni u mnogim Hrvatskim gradovima. Njihovi su pripadnici članovi iz redova oficira (Jugoslavenske narodne armije) JNA.

Cijeli "Balkan" vrvi od "crvenih obavještajaca", koji su prisutni i u raznim grupacijama, politike, tako i u policijskim redovima.

Branko Stojković u ovome tekstu detaljno opisuje kako je u praksi primijenjen i smišljen plan za nastavak djelovanja komunističke frakcije, onih ljudi koji su odavno trebali otpasti, ali ponovno su stvoreni na prelazu 1990-tih godina u procesu tobože demokracije.

Stojković u ovoj temi jasno pokazuje tj. on izražava tezu da u biti se ništa nije promijenilo, nego samo simbolika kojom se i dalje hrani javnost. Moćnici su opet zakon i izvan zakona. Višestranačje u Hrvatskoj nije odigralo nikakvu ulogu. Niti efikasnost kriminala nije zaustavljeno unatoč težnjama onih pametnih i svijesnih ljudi.

Devedeset posto medija je u rukama destruktivnih sila. Stari režim i dalje živi, i aktivira se kroz razne hrvatske stranke. Ta zavjera nije prekinuta, i ona se reproducira u lancu boljševističke ideologije, odnosno mašte.

U Hrvatskoj nije nikada bilo toliko djelotvornih zločinačkih udruženja, koji su radili protiv građanstva i naroda. Ti "lobiji" pljačkaju sve što stignu...

Klanovi koje je stvorio HDZ-e mafija u svijetu je mačji kašalj prema njima, naročito oni su se uvukli u sve redove vlasti. Tako nitko za ništa ne odgovara.

Da se ne zaborave partizanska ubojstva koja bila su nadahnuta antifašizmom.

Branko Stojković želi upozoriti građane, kako jedni te isti na političkoj sceni i dalje ih izrabljuju do iznemoglosti. Uzmimo npr. komunalne naknade koje građani plaćaju državi veće su nego njihove plaće ili penzije. Tako na kraju provodi se ovrha zbog neplaćanja u kojoj se građanu uzme i ono malo imovine što je imao.

Povećavanje kriminala u državi je opasnost za sve građane, jer politički sustav više je primitivan nego stvaran a uzdržava se i svečeničkim dekorom, i drugim parazitskim podrškama.

Predsjednik Udruge "ŠTIT":
Branko Stojković

Bjelovar, 14. 09. 2006.


Post je objavljen 28.06.2011. u 09:00 sati.