Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/severinomajkus

Marketing

„20 godina hrvatske neovisnosti: Sve sto smo cinili, zivjeli i stvarali, pokazalo se posve nevaznim i suvisnim. Dosli su barbari.“
Pise Rajko Grlic za Jutarnji list

Da Grlicu, dosli su barbari! Uvijek su oni dolazili. Sravnjavali su sa zemljom sve sto je njima bilo nepojmljivo. Poigrali se Kartagom i Aleksandriom.Razorili veliki Rim. Atile i Gin-gis kanovi stvarali su vlasitu paralenu povijest na inat covjecanstvu. Nasi slavenski preci su u stoljecu sedmom podpalili sav Balkan. Nasi katolicki Hrvati podgrijavali se na Markovom trgu Gupcevom lomacom i gusili Pestansku revoluciju sa Jelacičevom sabljom. Bijelim terorom gorjela je Prva Jugoslavija, Crvenim je gorjela Druga. Barbarin Churchill je sa prvom letecom aveti davio bojnim otrovom Armenski i Kurdski zivalj i ispisivao pjescanom trakom unutrasanje granice naftnih polja Iraka, koje ce barbari Bush i Blair krscanskim znamenjem: „S Isusom jer me promijenio iz dna duse“ doslovno potpaliti sav Srednji Istok.
A sve ono sto nisu uspjeli sravnati sa zemljom Hitler i Staljin, poravnat ce HU, Putin i Obama, prije no sto ljudska povijest uspije iscrtati Globusom svoj humani profil.


Post je objavljen 26.06.2011. u 10:12 sati.