Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

HDZ-e NAM JE TOLIKO DONESLA NESREĆE I JADA - DA TO NIJE NIŠTA NORNALNO

IMA LI VLAST LICE?


Javno želimo poslati poruku, tj. poručiti svim sugrađanima da u četvrtak 23. veljače 2006. godine je sjednica Vlade RH u Bjelovaru, pa neka ta gospoda koja dolazi iz Zagreba, obiđe sve napuštene gospodarske objekte, kad su već ovdje, ili samo dolaze na vikend.

PROBLEME NA DNEVNI RED

Lokalna vlast i Vlada RH trebaju rješavati pitanja: nezaposlenosti, socijale, stambenog zbrinjavanja građana itd. Sve bivše gospodarske velike tvrtke su zatvorene, one i dalje propadaju. Štete su velike, a takvih objekata ima na stotine u gradu Bjelovaru. Nova poduzeća se ne otvaraju, a nema ni proizvodnje.

NAROD PLAĆA “RACKET”

Zapušteni objekti sve više su uzeli maha, a u takvom ozračju – kako se može očekivati, da se, ne samo u Bjelovaru, nego u našoj Županiji Bjelovarsko-bilogorskoj, nešto promijeni na bolje. Pokret “ŠTIT” diljem Hrvatske, također navodi primjere velikih nepravdi, naročito o tome govori: Izgleda da država nema drugog odgovora do pendreka, montiranih procesa i zatvaranja običnih građana…

ZEMLJOM VLADA APSOLUTNA REPRESIJA

HDZ-e je, na žalost, jedna žalosna stvarnost ekonomskog i društvenog života u Hrvatskoj. U Bjelovaru svečanost će biti vrlo pompozna, dok i dalje će se zamagljivati i zanemarivati zbilja: glad, neimaština, nepovjerenje, nasilje i očaj … Neizgrađenost, zaostalost, nerad i neodgovornost … No, Bjelovar je vodeći grad po napuštenim objektima. Nije problem u tim građevinama, već je problem u vodećim ljudima. Napušteni i opljačkani objekti svjedoče - da je to bilo vrijeme bezakonja, koje se je i dalje nastavilo.

VIDJET ĆEMO ŠTO ĆE NAM PREMIJER IVO SANADER I NJEGOVI MINISTRI U BJELOVARU OSTAVITI.

PREDSJEDNIK POKRETA “ŠTIT”:
Branko Stojković

U Bjelovaru, 22. 02. 2006.

www.stit-bjelovar.hr
e-mail: brankostojkovic1@yahoo.com
Tel: 091 / 797-65-56


Post je objavljen 25.06.2011. u 17:48 sati.