Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

OBNOVA SUDA JE NEKOME DONESLA LIJEPI KAPITAL !?

Bjelovarski sud radi po partijskoj liniji


Suci nepotpisuju presude, potpisuju samo primjerke koji njima ostaju. Kao npr. Davorka Hudoletnjak, Ivan Ernjak, Mirjana Tišljar, Mihael Malčić i Ljubo Batinac.

Predsjednik županijskog suda Vladimir Gredelj ponaša se kao u doba dr. Vladimira Bakarića, u doba Jugoslavije. To potvrđuje urednik Večernjeg lista 15. kolovoza 1998. godine Branko Tuđen: "Pravnik koji traži titulu doktora kakvu je nosio dr. Bakarić i dr. Kardelj, Gredelj se bori za čistohleplje", te tvrdnje potvrđuje i Niko Bulić (HDZ). Gredelj laže samog seba kada izjavljuje "... nisam mičiji čovjek ...", a poltron je Ćuka Mile i Luke Markešića.

Obnova suda kao surogat

03. lipnja 1998. je otpočela adaptacija zgrade suda. Iz proračuna je za sada izdvojeno 21 milijun kuna. Radove izvode Ćukovi "bosanci", a ne bjelovarska poduzeća. Gredelj se hvali u medijima kako su najažurniji sud u Hrvatskoj, ali ne po istini. To je pravda na staklenim nogama.

Građani su bez kruha i posla, a pravda si "ušminkava" kancelarije. Sud tj. suci bi trebali biti neovisni. Zašto je Gredelj osnovao Udrugu sudaca čiji je i predsjednik? Inkvizicija novog doba za poštene i časne suce, otjerane i posmjenjivane. Gredelj se sa svojom elitom provodi po stranim zemljama sve o trošku hrvatskog naroda. Nikome ne podnosi račune za svoje ponašanje.

Za obnovu zatvora je potrošeno 7 milijuna kuna. Izaslanstva iz cijele Hrvatske sve to obilaze: Ministar Ramljak sa pomoćnicom Sonjom VIdan, zamjenikom Antom Galićem, šefom kabineta Marinom Paulićem, itd. (Pojelo se tu i popilo.)

Vladimir Gredelj bio je predsjednik Izbornog povjerenstva Bjelovarsko-bilogorske županije i nije usvojio niti jedan naš, odnosno ičiji prigovor, samo kako bi Mile Ćuk mogao lakše do vlasti.

Branko Stojković

U Bjelovaru, 21. listopada 1998. godine


Post je objavljen 25.06.2011. u 17:12 sati.