Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

STARI UDB-aš PREVARIO JE CIJELU HRVATSKU !?

MESIĆ JE PREDSJEDNIK SVEGA I SVAČEGA SAMO NE HRVATSKE!


Piše: BRANKO STOJKOVIĆ

U srijedu 08. ožujka 2006. godine na javnoj tribini koja je održana u velikoj sali zgrade Croatia-osiguranja na Trgu Eugena Kvaternika u Bjelovaru, Davor Domazet – Lošo je kazao:

Svi su sa ovakvom vladavinom očajni u sadašnjoj državi, jer zakonodavstvo se je srozalo bez ozbiljnih izgleda za popravak. A nužno je i potrebno promijeniti takvu situaciju i primjeniti kontrolu općih važećih normi. U Hrvatskoj se zbiva nezapamćeni udar na slobodu medija. Nema kraja ludilu u Hrvatskoj. “Gospodari kaosa”, kako sam i opisao u svojoj knjizi, koja je izdana prije godinu dana, stručni je i znanstveni rad, na koji, nitko, nije se ni osvrnuo, a kamoli komentirao ga. Strane sile nanose štetu Hrvatskoj i onesposobljuju je, da se ona razvija kao slobodna i samostalna država. No, pravno nije ništa druge nego pravo i korist jačega. Stručnjaci nisu ovladali znanjem, najviše se propagira birokracija, koja je svojstveno dotično umijeće neodgovornosti. Bogati vode politiku, a njihova borba i rat je očito samo za izvore. Tko ima naftu ima državu, tko ima hranu gospodar je nad ljudima, tko ima čistu vodu gospodar je života …

Davor Domazet – Lošo, nasuprot tome, on želi pokazati: da je na djelu “Biblijski antikrist”, te da je ovo borba na život i smrt, dobra i zla, u apokaliptičnim vremenima. Gdje građani su postali podanici, koji o ničemu ne odlučuju. Nekadašnjeg kontraobavještajca službe (KOS) jugoslavenske vojske Domazete, netko je i njega nazvao: “GOSPODAR(i) K(a)OS(a). Da li se takvom čovjeku može vjerovati koji je imao već vlast u svojim rukama?

Na kraju tribine koje je organizirala bjelovarska HVIDR-a, Domazet je napravio zaključak, tj. kazao je: “Mesić je predsjednik svega i svačega samo ne Hrvatske!”

Na tribini je bilo nazočno oko 50-tak građana, između kojih je bio i direktor Criatia osiguranja Drago Caparin (HDZ) i nekoliko bjelovarskih profesora, političara i predstavnika udruga.

www.stit-bjelovar.hr
e-mail: brankostojkovic1@yahoo.com
Tel: 091 / 797-65-56
095 / 814-82-90


U Bjelovaru, 09. 03. 2006. sati 12.00



Post je objavljen 24.06.2011. u 18:23 sati.