Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

UKRALA JE 6. MILIJUNA KUNA - A NAMA PRIĆA O DEMOKRACIJI !?

Kako može biti dogradonačelnica?


PRIOPĆENJE

Nas Udrugu građana za ostvarenje i praćenje građanskih prava “ŠTIT” Bjelovar zanima:

Ako je kriminalistički obrađena Maja Šafarik, bivša upraviteljica TKC-a Bjelovar zbog sumnje u “šest” kaznenih djela, da je oštetila TKC Bjelovar za 4,5 milijuna Kuna, što je i potvrdila Policijska uprava Bjelovarsko-bilogorska (na svojoj redovnoj konferenciji za medije).

Mi pitamo kao Udruga i kao građani:

Kako takva osoba uopće može biti dogradonačelnica grada Bjelovara? Koja je počinila kazneno djelo iz područja gospodarskog kriminala.

Maja Šafarik isto je obećala prošle godine da će održati u mjesecu listopadu konferenciju za novinare i da će javno skinuti svaku sumnju sa sebe, o toem se nije očitovala do danas.

Maja Šafarik da bi svoj epitet* i dalje zaštitila, što je zanimljivo izabrana je na izbornoj skupštini HDZ-a (08. 04. 2000. godine) za izaslanicu napćem saboru HDZ-a. Pa je i to jedno pitanje njene moralnosti?

Moramo podsjetiti Maju Šafarik kako je u predizbornim obećanjima 1997. godine tvrdila da HDZ-e ima rješenje za sve gradske probleme, rješavanje: nezaposlenih, oživljavanej gospodarstva, unapređivanje komunalne infrastrukture, rješavanje zdravstvenih i socijalnih problema, nuđenje školskih programa, itd.
“Za grad po mjeri čovjeka”

Udruga građana za ostvarenje i praćenje građanskih prava “ŠTIT” očekuje od Maje Šafarik da će se osobno ispričati građanima Bjelovarsko-bilogorske županije kao prvo zbog obmane u predizbornim obećanjima, jer od njenih riječi nije se ništa ostvarilo. A drugo očekujemo da će podnijeti OSTAVKU na mjesto dogradonačelnika, i da će svoju funkciju kao mandat staviti na raspolaganje, drugog poštenijoj osobi.

Primite izraze našeg osobnog poštovanja!

U Bjelovaru, , 14. 04. 2000.

Tajnik Udruge:
Vladimir Despotović-Borčić

Predsjednik Udruge:
Branko Stojković



Post je objavljen 24.06.2011. u 18:19 sati.