Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

PROGANJALA ME JE U MONTIRANIM PROCESIMA

Ja u takav USKOK ne vjerujem!


SVIM MEDIJIMA

Poštovani!

Zamoljavamo Vas da objavite naše

P R I O P Ć E N J E
(ZA JAVNOST)

Ja u takav USKOK ne vjerujem!

Predsjednica Općinskog državnog odvjetništva iz Bjelovara Ksenija Pavić htjela me je strpati 10 mjeseci u zatvor. Namjestila mi je montirani proces, u kojemu me je žestoko proganjala. Optužila me je da sam za vrijeme Izbora u 2005. godini oštetio državnu imovinu – na koju sam navodno ispisao grafite “ŠTIT”. Moram spomenuti da mi je već ta osoba namjestila 5 mjeseci zatvora uvjetno na dvije godine za dva kaznena djela. Taj uvjet mi je izašao 13. veljače 2006. godine.

Ja sam kao predsjednik Udruge “ŠTIT” predao njoj mnoge Kaznene prijave – a ona ih je sve odbacila. Da bude još najzanimljivije Ksenija Pavić je povučena raditi u Zagreb, negdje u lipnju 2006. godine, da nitko u Bjelovaru to nezna. Te je sad postala zamjenica ravnatelja USKOK-a. Moram spomenuti da bivši ravnatelj USKOK-a (Ureda za suzbijanje organiziranog kriminala) gospodin Željko Žganjer je bio vjerodostojan čovjek.

U tom zadnjem montiranom procesu ja sam na kraju oslobođen, a troškovi suđenja pali su na teret države RH, odnosno meni je plaćena ošteta.

Kad se USKOK hvali da istražuje, tj. rješava kriminale, ja to sumnjam, jer u njihovim redovima nalaze se osobe iz kriminalnog miljea.

S poštovanjem!

Predsjednik Udruge “ŠTIT”:
Branko Stojković

U Bjelovaru, 14. 08. 2006.

www.stit-bjelovar.hr
e-mail: brankostojkovic1@yahoo.com
Tel: 091/797-65-56 , 095/814-82-90



Post je objavljen 24.06.2011. u 18:16 sati.