Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

LJUDSKA PRAVA SA SMJESOM PONIŽENJA !?

Ispaćeni, poniženi i gladni Hrvatski građani i građanke

Radnici, seljaci, umirovljenici, studenti, učenici, nezaposleni i svi vi koji ste obespravljeni bez obzira na vjersku pripadnost, naciju, rasu i ispovjest - ovakvu Hrvatsku nismo željeli. Zalažemo se za Hrvatsku da ona bude "civilno društvo" i zato svi vi koji želite takvu poštenu Hrvatsku s moralnim načelima, priključite nam se u zajedničkoj borbi protiv velikog zla (kriminala, nepravde, siromaštva, bijede, itd.).

HDZ-e je stvorio bezakonje kojega smo svakodnevno mi žrtve. HDZ-e nas želi učiti da je zločin prihvatljiviji od istine.

Mi Hrvatski građani zalažemo se za puno bolji život, odnosno za puno bolju Hrvatsku u kojoj nas neće dijeliti, svađati i razjedinjavati, u kojoj će vladati stvarnost, zakoni, red, rad i odgovornost...

Želimo ostvariti takvo društvo u kojem će svaki njen građanin biti cijenjen, poštovan i sretan.

Razmislite i odlučite se o budućnosti ili bolje rečeno o sudbini svojoj. Razmislite o budućnosti naše djece i unučadi. Recimo dosta takvoj totalitarnoj politici i diktaturi.
HDZ-e je stvorio u Hrvatskoj kaos, labirint prokletstva, i tako da je pravi svijet postao jedna bajka imaginirane povijesti "zločinaca" s pozadinom crkvene hijerarhije.

Sva ta iluzija i čarolija opčinjuje mnoštvo, poput epidemije, odnosno hipnoze. Crkva i svećenstvo imaju svoj interes, i zna se zašto su se povezali s materijalnim blagostanjem HDZ-a, koji je opljačkao cijelu Hrvatsku, i zajednički dijele pljen.

U Hrvatskoj ne postoji moralna vertikala, jer svi su se prodali, i prodali su svoju čast.
Trinaest godina vodi se potpuno pogrešna politika koja je u službi destrukcije. Hrvatski državni Sabor glumi dvorsku ludu dok je u službi nasilja i kriminala koji kola Hrvatskom.

Branko Stojković humano i solidarno stoji uz narod, koji nije izdao.

26. 06. 1999.


Post je objavljen 24.06.2011. u 18:10 sati.