Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrzenicadvd

Marketing

Radno u DVD-u Hrženica

Protekla dva tjedna bila su više nego radna za članove DVD-a Hrženica. U subotu 11.6. nastupili smo na 32. Memorijalu Mirka Kolariča u Varaždinu, jednom od najjačih natjecanja u Republici Hrvatskoj. Vrijeme vježbe od 35.4 sekunde i vrijeme štafete od 53,71 sekunde bilo je dovoljno samo za 7 mjesto, od ukupno 38 ekipa u kategoriji muški "A". Rezultati tog natjecanja bodovani su za KUP HVZ-a.



Idući dan, u nedelju 12.6. muška "A" ekipa je sudjelovala na natjecanju u Bobovcu. Bez vodnog 2 nismo ni očekivali neki rezultat te je zauzeto 7 mjesto.

Budući da naše ekipe djece naporno vježbaju 3-4 puta tjedno odlučili smo im dati još malo više poticaja za rad. Kako bi im pokazali da te njihove vježbe nisu samo radi natjecanja i druženja članovi operativne postrojbe izvršili su edukaciju članova djece od 6-12 godina. Tijekom demonstracije 30-tak okupljenih mališana i nekolicina njihovih roditelja koji ih skoro svakodnevno prate, pažljivo su slušali kako postupiti u slučaju požara. Također, imali su priliku iskusiti gašenje požara vodom, pjenom te aparatima za početno gašenje.







Nakon edukacije muška "A" ekipa se u subotu 18.6. uputila na natjecanje u Glavničicu. Budući da članovi zbog obaveza nisu mogli vježbati, neki rezultat nismo ni očekivali. Tako je na natjecanju u Glavničici osvojeno 8 mjesto. U obadvije vježbe raspojio nam se usisni vod. Vremena vježbi bila su oko 35 sekundi.

Idući dan u nedelju, 19.6. muška "A" ekipa sudjelovala je na 3 kolu KUP-a HVZ-a, na Memorijalu Gj. S. Deželića u Ivanić Gradu gdje je kao jedna od samo 5 ekipa koje su regularni dio odradile bez greške sa strašno lošim vremenom od 40 sekudi osvojila odlično treće mjesto. Tim plasmanom ušli smo u SUPERKUP gdje smo ispali u polufinalu od ekipe Johovca koja je na kraju i osvojila SUPERKUP. Budući da zbog raznih obaveza nemamo vremena trenirati, iskoristili smo superkup kao dobar trening te odradili dvije vježbe od 35 sekundi.



Nakon natjecanja u Ivanić Gradu, ekipa je u ponedjeljak i utorak odradila dva treninga s 20 metarskim cijevima kao pripremu za sudjelovanje na natjecanju u Donjoj Austriji. Vremena odrađena na 20 metarskim cijevima su oko 35 sekundi.

Danas su članovi DVD-a Hrženica sudjelovali na obilježavanju Tijelova koje se tradicionalno obilježava u župnoj crkvi u Svetom Đurđu, zajedno sa ostalim članovima DVD-a koji djeluju u okviru VZO Sveti Đurđ.

Post je objavljen 23.06.2011. u 19:49 sati.