Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Nema suđenja jer nema glavnog svjedoka

STJEPAN MESIĆ I VELJKO KADIJEVIĆ SU RUŠILI I PUSTOŠILI HRVATSKU

Piše: Branko Stojković, Bjelovar

U Hrvatskoj je raspisana tjeralica za Veljkom Kadijevićem, on je dobio rusko državljanstvo. Na internetu upišite u Google ime i prerzime: Veljko Kadijević i dobiti ćete 39.800 mizernik pojmova o umirovljenom generalu Jugoslavenske narodne armije (JNA), i posljednjem jugoslavenskom ministaru obrane. Zanimljivo je, koliko su Kadijević i Mesić učinili štete Hrvatima. Od rušenje Vukovara i Dubrovnika i svih ostalih hrvatskoh gradova. Kadijević je postao ruski državljanin i nitko mu ništa (ne)može. Največi ratni misterij i politički profiter Mesić, čak je i bio predsjednik Republike Hrvatske.

Taj glavni protagonost i dalje je „krojač“ hrvatske politike. Za Mesićeve serije zločina nitko i ne pita. Zbog togaje je Hrvatska političko smetlište. I veliko vrijeme ljudske zablude i bešćutnosti. Ta luda „duhovna“ klaonica ne prestaje. Vremena i okolnosti se mjenjaju – ali oni uvijek ostaju.
Mesić i Kadijević su nam nametnuli rat. Te, i danas Hrvatski narod nosi se sa Mesićevim smicalicama. On živo u dvorcu – i njegovo uzdržavanje plaća narod.

Ovo su bile zadnje riječi iz Rusije od Veljka Kadijevića, koji se nalazi na stranicama MUP-a RH, tj. na potjernici za ratne zločina:

"Hrvatska tjeralica uopće me ne zanima, mirno spavam. Hrvatske tužbe, da ih je i 33, a kamoli tri, nimalo me ne plaše. Ja sam samo spašavao jednu državu, koju su mnogi, poput vašeg predsjednika Mesića, željeli razbiti."
Kadijević optužuje (tobože) Stjepana Mesića, Vrhovnog komandanta JNA, koji mu je bio glavni šef. Pitam se: Kada će Mesić i Kadijević, več jednom sjesti na optuženičku klupu i suditi im se – za ratne zločine protiv čovječnosti.
Pošto Ustav Rusije ne dopušta da se njeni državljani izručuju drugim državama, ovim ukazom hrvatska poternica za Kadijevićem postaje “irelevantna”. Kadijević spada u one stratege koji su smatrali da Tuđmanovoj državi treba slomiti kičmu u Vukovaru i Dubrovniku...

U zemlji u kojoj umjesto istine - defiliraju lažljive ikone - različitih preznaka, dobiva samo onu sliku u što smo se sve pretvorili kao nacija.

U Bjelovaru, 21. Lipanj 2011. Godine

brankostojkovic152@yahoo.com

095/814-82-90, 091/797-65-56
http://crostojkovic1958.blog.hr


Post je objavljen 21.06.2011. u 10:01 sati.