Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pegazovopero

Marketing

He will admit everything.

I'm too weak to face me.

Škola je gotova, ljeto je tu, a ja nemam pojma. Ne znam, kao prvo, kamo je prošla ova godina, tojest gdje je nestao period između rujna 2010. i lipnja 2011.? Ne mogu ga pronaći. Zbog prošlogodišnje operacije sam taj period jednostavno htjela zaboraviti. I uspjelo mi je, nisam ga ni doživjela. Tojest nisam shvatila da prolazi.
Prošla sam s pet. Sa divnih četiri cijela pet. Da, da, matematika nije bila tri, no zato mi je na moje veliko iznenađenje kemija bila pet, te su mi poklonili pet iz latinskog. Tu peticu, smatram, nisam zaslužila, no definitivno se nemam što žaliti jer sam prošla s pet :) Nekako sam ponosna na sebe iako ta petica nije "prava". Trebam li?

Afterpartya nije bilo, rođendan slavila nisam. Ovaj nadolazeći vikend je nešto kao party kod moje frendice, one iste za koju u prošlom postu nisam bila ziher prolazi li godinu. E pa prolazi! I to bez ijednog popravnog! Ponosim se njome definitivno! Doduše, žao mi je što su to dvojke, a ne četvorke ili petice koje ZNAM da može imati. Drž'mo joj fige da se u drugom razredu malo razbudi i podigne prosjek na kraju godine makar na četiri.



^ Fotografija uslikana na photosessionu koji sam imala sa prijateljicom u nedjelju 12.06.2011., ona je bila model.

Photosessioni u vodi su za sada pauzirani. Jedan jer su mojoj mami cijene satena previsoke te će "još razmisliti" o tome, a drugi jer jednostavno... ne znam, nemam ideje za muške modele. I to me ždere, zašto ne mogu za zgodnu mušku osobu imati ideju?? Slijedeći tjedan fotkam 2 konja za novce (Wooo! Prvi pravi ajmoreć posao!), a u ponedjeljak imam session u kojem sam ja model. Ciljamo na ovu fotku:



^ Chris Corner, u spotu za pjesmu "I Am Terrified".

Sutra idem (tojest danas) kupiti još šminku koja mi nedostaje + umjetne nokte, a jedna cura mi možda nabavi ovakvu kapu, samo od hrvatske vojske pa ćemo se morati snaći što se tiče hrvatskog grba na prednjoj strani. Omotati neku crnu tkaninu okolo? Hm, ne znam, stvarno.

Ovaj petak sam s prijateljicom fotografirala 56. Lipanjski Turnir na zagrebačkom hipodromu (preponsko jahanje) i baš nam je bilo super osim kaj sam zgorila ko debilček :) A uzmemo li u obzir da sam u srijedu izgorjela u Crikvenici UNATOČ tome što sam se namazala kremom za sunčanje, mogu vam samo reći da nisam mogla micati ruku jučer i da me sama pomisao na, to da se ta ruka mora pomaknuti s vremena na vrijeme, boljela.



^ Jedna od mojih fotografija sa Turnira.

Razgovarala sam s trenerom o tome što on misli o mojem veslanju ubuduće, tojest on je mene zvao na razgovor i rekao je da smatra da će se između nas dogoditi kratki spoj ako on ubrzo nešto ne poduzme. No, ne shvaća da se između nas već odavno dogodio kratki spoj. I znam da je nekoć znao za ovaj blog i ako ovo pročita - još bolje.
Nije htio da veslam na državnom ove godine, tojest, nije htio da veslam na bilo kojoj trci ove godine. Iskreno, ja samo želim državno. I to samo ako veslam posadu sa 2 ili više osobe. Ako me planira staviti da veslam samac (skif, čamac za 1 osobu, tojest sama bi veslala) mislim da ću odbiti ovogodišnje državno. Za TO nisam spremna, za sve ostalo se mogu spremiti. Ali za sve ostalo ja nemam posadu. Tojest, on me ne želi uključiti niti u jednu jer sam "friško" sa operacije. Kao da sam purica friško posložena na stol.

Moram skinuti 15 kila do kraja ljeta. Koče me ka sreći. Ne mogu biti zadovoljna sama sa sobom kako god okrenem. I ne mogu NJEMU reći istinu. Ako skinem svaki tjedan 2, taman je to cca 16 do kraja ljeta. Ali znam da neću uspjeti. Ganja me to. Fuj.






Post je objavljen 19.06.2011. u 00:51 sati.