Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

MESIĆ U BJELOVAR NIJE DOBRO DOŠAO !

NAKON SVEGA IMA LI "RESPEKTA I PONOSA" MESIĆ DOĆI U BJELOVAR 15. LIPNJA 2001. GODINE?

U ratne dane kada je Hrvatska proživljavala najteže krvave trenutke, jugoslavenska vojska s kojom je (tada) zapovjedao Stjepan Mesić, kao Vrhovni komandant JNA, u svojim kamionimavozili su se bjelovarskim ulicama pod ratnom opremom: automatskim puškama i šljemovima 15. lipnja 1991. godine. Dajući nam do znanja da je izvaredno stanje u zemlji. Od onda je prošlo ravno 20. godina. Iako je Mesić bio na neprijateljskoj strani, on poslije je postao predsjednik Hrvatske. To je največa zabluda i apsurd od hrvata. Udruga "Osmjeh" iz Bjelovara i Udruga građana "Pravda", organizirali su javnu trebinu 15. lipnja 2011. godine, u narodnoj knjižnici "petar Preradović" na Trgu E. Kvaternika broj 11, u Bjelovaru.

Trebina na temu: "Strategija razvoja RH: što bi željeli a što možemo postići". Gosti u Bjelovaru biti će: Stjepan Mesić, bivši predsjednik RH, Zoran Pusič, predsjednik Gradskog odbora za ljudska prava, te Tomislav Jakić, novinar Trebina će početi u 18,00 sati, u prostorijama knjižnice. Tako brzo su se zaboravili svi Mesićevi promašaji. Ali zato on će nama doči u Bjelovar, pričati sve svoje obmane i laži... Hrvatsku i hrvatski narod on je maksimalno iskorištavao za svoje probitke. I sad Mesić otkriva svoje karte i radi (tobože) na stvaranju ugleda Hrvatske države. Neka Stjepan Mesić zna da nije dobro došao u Bjelovar.

A i ja osobno nikada ga nisam smatrao svojim predsjednikom, te on je za mene stara obična "komunjara" i "politička lešina", koju je stalno netko gurao unaprijed. Na svom ambicioznom putu prema apsolutnoj valsti - Mesić nije birao sredstva prema svome cilju..
Iza njega ostali su razrušeni hrvatski gradovi i krvoprolića,.., bijeda i nezaposlemost... Kada bi se učinio samo kratki opis i pregled svega zla - što je Mesić učinio, odavno bi bio u zatvoru.. A ne da nam još dolazi "soliti" pamet i muljati kako treba živjeti. Bolje da vrati novac, koji je pokrao od Hrvatskog naroda i hrvatskih iseljenika... Poručio bih Mesiću tom komunističkom diktatoru - da nije nam potreban u Bjelovaru. Mesići idi omano - i idi svojim izdajnicima!

Ja neću sudjelovati u prikrivanju Mesićevih zlodjela, no dapaće, javno ću o njima uvijek govoriti... Udruženja koja su se okupila oko Stjepana Mesića, nisu nikakve udruge za ljudska prava i pravdu, to su "lažnjaci" i imitatori... Oni su "fikus" od kojega narod nema ništo, već samo golemu štetu. Mesić je kriv za (naj)krvavbiju sudbinu i pljačku Hrvatskog naroda, a tu nam se predstavlja ko rodoljub. Za njegovog predsjedničkog mandata SFRJ-a, njegova armija JNA, rušila je 29. rujna 1991. godine, Bjelovar. Pa ja vas pitam što je on tamo radio punih sedam mjesevi? Takve trebine u Bjelovaru nam ne trebaju...

U Bjelovaru, 14. lipanj 2011. godine

HRVATSKI NEZAVISAN KANDIDAT
i Predsjednik Udruge "ŠTIT"
BRANKO STOJKOVIĆ
095/814-82-90, 091/797-65-56
brankostojkovic152@yahoo.com
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
http://istinazanarod.blog.hr

Post je objavljen 14.06.2011. u 20:11 sati.