Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

SUSRET


Image and video hosting by TinyPic
slika: digital artist, written on the picture: Mirta Susana Bliss

Dogodi se tako susret, dvoje se sretnu, izvade davno zaboravljena sidra iz dubine mora i krenu putem valova i struja jedno prema drugom..

Smiješno... glava je premala, mozak ne percipira sve pojave tih prvih susreta, u auri se boje promiješale, iz crne izlazi zlatna, iz bijele izlazi crvena, iz crvene se rađa narančasta, a u vrhu jutra kad se solarni sjaj prosipa kao leptirov let nad cvijećem zaliječit ću svoju nesanicu i onaj čudan izraz na mom licu.

Još uvijek svijet ima svoju putanju, još uvijek globus neumorno vrti svoje polaritete, još uvijek sam zanesena, a nije li to malo čudno, u ovim godinama? :)

Utonula sam u uzdah duše, završit ću nesanicu, skončat ću na sprudu bez tebe, još uvijek sam bez tebe, a znaš da volim tvoje iznenadne dolaske u praskozorje nekih budućih događaja, još uvijek mi svijet dobro izgleda, iako je želja za susret sa tobom sve jača i razvezat ću čvor ljubavi, neka prolete krila noći do svog oltara, a kad prođu kroz dobar ukus tvojih usana, zaspat ću na jastuku od rubina i plavog sjaja kristalnog oka moje sudbine.

napisano: 19.12.2008. u 19:59h na portalu iskrica-weblog pod naslovom "NESANICA", iz 1. zbirke "SJENA DUŠE"
http://www.iskrica.com/weblogs/post.php?web=1461&log=281937

Image and video hosting by TinyPic

http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

http://zajednoprotivplagijata.blog.hr/

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem ISBN 978-953-7673-60-4 Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.


Post je objavljen 03.06.2018. u 18:03 sati.