Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/realmadridbernabeu

Marketing

Ronaldo: "Bio bi oduševljen kada bi Coentrao stigao u Real"

Image and video hosting by TinyPic
Real Madrid je na pragu potpisivanja ugovora sa Fabiom Coentraom iz Benfice za 22 milijuna eura, piše Marca, time će Coentrao postati četvrti Portugalac u ovoj momčadi Reala...

Benfica je postavila cijenu od 30 mlijuna eura za Coentraa, međutim spustili su je za osam miliona, iako bi ona mogla porasti do 27 milijuna eura u zavisnosti od Realovih rezultata. Ostaje još da portugalski krilni bek dogovori osobne uvjete sa Realom, što ne bi trebao biti problem, jer je Coentrao nedavno izjavio da si preselio samo na Santiago Bernabeu ukoliko bi napuštao Benficu. Coentrao će biti četvrto pojačanje Reala u ljetnom prelaznom roku nakon što su ranije potpisali sa Nurijem Sahinom, Hamitom Altintopom i Joseom Callejonom.

Povodom ovog transfera oglasio se i Coentraov suigrač iz reprezentacije i igrač Real Madrida, Cristiano Ronaldo: "Fabio je sjajan igrač, to je potvrdio u posljednjih nekoliko sezona. Siguran sam da bi on bio fantastično pojačanje za nas i iskreno, bio bi oduševljen kada bi došao u Madrid." - kaže Ronaldo.

Post je objavljen 02.06.2011. u 21:26 sati.