Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nklege

Marketing

LEGE vs BORAC 9 : 0 (4:0)




Nakon utakmice kuhar Masterchef Planta nije nas uspio iznenaditi. Grah je bio uobičajeno fantastično fenomenalan. Pa čak i oni koji su rekli da neće jesti nisu odoljeli. Oni koji su rekli da će pojesti samo jedan tanjur, grabili su i po triput, Jebem ti, kako ga čovjek skuha... čudo.
Kotlić od 50 litarara, samo tri vrste mesa (buncek, kobasica i špic rebra i to jedva bilo 12 kg) čudesna baranjska paprika, domaći luk, tek pokoji tajni dodatak našeg masterchefa i vrući kruh iz prave, stotinu godina stare zemljane, krušne peći pravi su recept za ovaj gastronomski spektakl na narodni način. I sada da vam ja pričam ovako je i onako je... džaba. Fantastično je. Naravno logičkim slijedom, nakon nadoknađivanja potrošenih kalorija uslijedilo je i nadoknađivanje tekućina. Što stvarno zbog žeđi jer bilo je baš vruće dok smo igrali, a što zbog šarf graha. Neki su se posvetili najstarijem hrvatskom pivu (Osječkom), neki su pak izabrali poznati baranjski 2 sa 1 (2dcl graševine i 1 dcl bijelog vina graševine) a pojedini sportsko orjentirani požare su gasili sa mineralnom.
Slijed stvari dirigirao je i slijedeći event. Belot. Ovaj puta karte su ukrstili Zlaja i Nevista protiv Rude i Kolara. Unatoč velikoj početnoj prednossti , neodgovornost Neviste te njegov neozbiljan pristup igri doveo ih je do poraza od konačnih 6:5. Iskrene čestitke Kolaru i Rudi koji su i bez treninga uspjeli doći do više nego zaslužene pobjede protiv favoriziranog obrambenog para Zlaja – Nevista.
I tako već negdje oko 22.30 napustili smo igralište u Mecama. Potpuno namireni i mirni. Sretni.
P.S.
Zaboravio sam reći kako smo pobjedili Borca iz Kneževih Vinograda sa više nego uvjerljivih 9:0 (4:0). Ovako visoka pobjeda rezultat je sportskog revanša za poraz koji su nam nanjeli jesenas u Suljošu. Morali smo ih kazniti, sportski naravno. Svi koji smo igrali bili smo vrlo dobri. Jedini koji je briljirao bio je Iža koji nije ni povraćao i pao cijelu utakmicu. Čestitam.
Strijelci: Peđa, Jadro, Oreč, Franjo P, Krpan, Ruda i Peterson 3x

Slijedeća tekma igra se u Petardi: 06. lipnja u 18.00 sati Dinamo – Lege. Sjetite se da smo s njima remizirali jesenas jer nam je sudac Prigl poništio četiri regularna gola :)


Post je objavljen 31.05.2011. u 09:55 sati.